3-kunder har taget flot imod OnePlus 3T

7

Først på ugen lancerede 3 telefonen OnePlus 3T eksklusivt hos dem. Salget tyder allerede nu på, at den når i top 10 for marts måned.

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)
OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

Det danske teleselskab 3 kunne i mandags oplyse, at de havde indgået et eksklusivt samarbejde med mobilproducenten OnePlus. I første omgang har 3 derfor fået telefonen OnePlus 3T i sortiment. Men det eksklusive samarbejde løber til november, så det ventes det inkludere mindst en lancering yderligere.

OnePlus 3T kan nu købes i Danmark

3’s kunder har indtil videre taget rigtig flot imod telefonen, der allerede nu sælger flot.

– ”Vi oplever en herlig stor interesse for vores partnerskab med OnePlus, og salget af OnePlus 3T lever helt klart op til vores forventninger. En stor del af salget kommer fra vores butikker, hvilket giver god mening, da danskerne her for første gang har fået mulighed for at se og prøve telefonen. Som det ser ud nu, så når OnePlus 3T med i vores top ti over mest solgte smartphones – allerede for marts måned,” udtaler David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3, til MereMobil.dk.

OnePlus 3T – derfor skal du tjekke den ud

OnePlus 3T (Foto: OnePlus)
OnePlus 3T (Foto: OnePlus)

3 har fået både OnePlus 3T i sortiment i 64 GB og 128 GB modellen – og kan købes både med og uden abonnement.

Køber du OnePlus 3T på den officielle hjemmeside, så gælder dansk service- og reklamationsret ikke. Men køber du OnePlus 3T enten på 3.dk eller i en af de fysiske butikker, så er der med dansk service- og reklamationsret som med alle andre produkter.

Mere til historien

Android 7.1.1 opdateringen er frigivet til OnePlus 3 og OnePlus 3T. Men OnePlus ruller opdateringen ud stille og roligt for at holde øje med eventuelle fejl før den når for mange brugere. Derfor kan du risikerer opdateringen endnu ikke er tilgængelig på din enhed endnu.

Læs også:
OnePlus 3T kommer i farven Midnight Black

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer