OnePlus 3T kommer i farven Midnight Black

2

En OnePlus 3T i en sort Midnight Black variant er annonceret. Der bliver tale om en limited edition på 250 eksemplarer i første omgang.

OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)
OnePlus 3T i Midnight Black (Foto: OnePlus)

Den meget omtalte OnePlus 3T telefon, der netop er landet i Danmark, via et eksklusivt samarbejde med teleselskabet 3, er netop præsenteret i en ny eksklusiv farvevariant med navnet ”Midnight Black”.

Dermed tilføjes endnu en farve til deres lineup, der i forvejen bestod af farverne Gunmetal og Soft Gold.

Noget kan tyde på, at OnePlus 3T i Midnight Black bliver vanskelig at fremskaffe, og at OnePlus endnu engang forsøger at etablere et hype omkring deres produkter.

– ”Vi tilbyder OnePlus 3T Midnight Black som limited edition,” skriver OnePlus på deres website.

Fakta: OnePlus 3T – derfor skal du tjekke den ud

Den 24. marts 2017 klokken 4PM GMT vil der, ifølge OnePlus, være en tidlig begrænset tilgængelighed via Hypebeast. Det er dog angivet, at den også bliver tilgængelig på OnePlus.net, men her står ”Coming soon”. Dermed er tidspunktet aktuelt ukendt.

Angiveligt er der 250 eksemplarer tilgængelig i første drop, og disse sælges til USA, Europa og Hong Kong. Prisen er sat til 479 USD plus forsendelse. Det svarer til prisen for en almindelig 64 GB OnePlus 3T, der via den officielle webshop koster 3.299 kroner.

Lige nu er det ikke angivet, hvornår farven bliver gjort bredere tilgængelig. Men den vil på et senere tidspunkt blive sat til salg på blandt andet deres egen hjemmeside.

Android 7.1.1 er på vej til OnePlus 3T

Selvom farven er ret cool, og består af en belægning, der er 14 mikrometer tyk, skal du passe godt på telefonen. Som en lille note skriver OnePlus følgende:

– ”Vi er overbeviste om, at vi har skabt en fantastisk belægning for OnePlus 3T Midnight Black. Slidmærker kan dog forekomme ved normal brug uden et beskyttende cover.”

Lidt ærgerlig med en fed farve, hvis den alligevel gemmes væk i et cover, men sådan er det jo også med eksempelvis iPhone i Jet Black, der også har svært ved at tåle, at blive brugt.

Mere til historien

3 Danmark oplyser, at de i første omgang ikke får OnePlus 3T i Midnight Black, men satser på at få den senere hen.

Læs også: 

Android 7.1.1 Nougat klar til OnePlus 3 og OnePlus 3T

3 også klar med OnePlus tilbehør

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer