Bekræftet: OnePlus 5 lanceres nu til sommer

16

Efterfølgeren til OnePlus 3T kommer inden længe. OnePlus har bekræftet, at de lancerer flagskibet OnePlus 5 denne sommer.

OnePlus teaser på de sociale medier for deres egen officielle udmelding om OnePlus 5
OnePlus teaser på de sociale medier for deres egen officielle udmelding om OnePlus 5.

OnePlus har overfor The Verge bekræftet, at deres næste flagskibstelefon vil blive lanceret i løbet af sommeren. Et opslag producenten endda selv har delt på diverse sociale medier.

OnePlus 5 er navnet på den model, som skal forsøge at leve op til forgængerne OnePlus 3 og senest OnePlus 3T. Særligt OnePlus 3T har gjort OnePlus mere kendt på det danske marked, da teleselskabet 3 og OnePlus har indgået en eksklusiv aftale, der altså har bragt denne model ind hos den danske operatør.

3: OnePlus 3T-salget går rigtig godt

Det har længe været rygtet, at OnePlus ville springe OnePlus 4 over, da “4” er et ulykkestal i hjemlandet Kina.

OnePlus kommer ikke med OnePlus 4

Men den kommende model er også den femte flagskibstelefon fra den kinesiske producent. En række OnePlus-ansatte er også fan af den tidligere NBA-spiller Robert Horry, som spillede i trøje nummer 5.

TEST: OnePlus 3T – powermobil til lavpris

Det er spændende om OnePlus fortsætter med den lave prissætning og de vilde specifikationer i deres produkter. Dette kan også ændre sig nu hvor successen er blevet større for den kinesiske producent.

Mere til historien

OnePlus er ikke den første asiatiske mobilproducent, som er sprunget tallet 4 over i navngivningen af deres produkter. Sony gjorde det eksempelvis i deres Xperia Z-serie, hvor de gik fra Xperia Z3 til Xperia Z3+ og derefter til Xperia Z5. Dog benyttede Sony Xperia Z4-navnet i deres tablet-serie.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer