OnePlus 5 er vist lige på trapperne

Pete Lau, chef i OnePlus, har delt et billede på det sociale medie Weibo, som kunne antyde, at vi snart får en ny OnePlus-model.

Opslag fra Pete Lau på Weibo (Kilde: Weibo)

Opslag fra Pete Lau på Weibo (Kilde: Weibo)

Rygterne svirrer netop nu om, at vi inden længe skal forvente OnePlus er klar med en ny model. Det har længe heddet sig på rygtebørsen, at navnet bliver OnePlus 5 – og de dermed springer OnePlus 4 over.

- OnePlus kommer ikke med OnePlus 4

Skal man tro nogle af de rygter, som har floreret så kan der være op til 8 GB RAM i OnePlus 5, samt forbedret skærmopløsning.

OnePlus har ikke kommenteret på de mange rygter. Men nu har Pete Lau, chef i OnePlus, postet et billede på det kinesiske sociale medie Weibo. Her benytter han blandt andet OnePlus-sloganet #NeverSettle. Dog afslører billedet ikke så ”meget”.

På rygtebørsen modtages billedet blot med spekulationerne om, at det er ”konstruktionen” af en ny smartphone.

 - 3: OnePlus 3T-salget går rigtig godt

Men er det nok til, at gætterierne om OnePlus er på vej med en ny mobil? Tja, OnePlus præsenterede OnePlus 3 i juni sidste år. Så måske de også afslører en efterfølger til OnePlus 3T i juni i år.

Mere til historien

Det ventes, at OnePlus 5 kommer med en skærm på 5,5 tommer i opløsningen QHD, derudover ventes den at komme med Qualcomms Snapdragon 835 processor og 8 GB RAM.

Læs også:
- OnePlus 5 kommer med 8 GB RAM
  - TEST: OnePlus 3T - powermobil til lavpris

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
OnePlus snart klar med nye Nord-produkter

OnePlus har sendt event-invitationerne ud. De vil afsløre nye produkter i Nord-serien.

(mere…)
Der teases nu for en OnePlus 11 Special Edition

OnePlus kommer måske med en ny version af OnePlus 11. Der teases netop nu for en Special Edition af den populære OnePlus-model.

(mere…)
3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram