OnePlus 5 er vist lige på trapperne

2

Pete Lau, chef i OnePlus, har delt et billede på det sociale medie Weibo, som kunne antyde, at vi snart får en ny OnePlus-model.

Opslag fra Pete Lau på Weibo (Kilde: Weibo)
Opslag fra Pete Lau på Weibo (Kilde: Weibo)

Rygterne svirrer netop nu om, at vi inden længe skal forvente OnePlus er klar med en ny model. Det har længe heddet sig på rygtebørsen, at navnet bliver OnePlus 5 – og de dermed springer OnePlus 4 over.

OnePlus kommer ikke med OnePlus 4

Skal man tro nogle af de rygter, som har floreret så kan der være op til 8 GB RAM i OnePlus 5, samt forbedret skærmopløsning.

OnePlus har ikke kommenteret på de mange rygter. Men nu har Pete Lau, chef i OnePlus, postet et billede på det kinesiske sociale medie Weibo. Her benytter han blandt andet OnePlus-sloganet #NeverSettle. Dog afslører billedet ikke så ”meget”.

På rygtebørsen modtages billedet blot med spekulationerne om, at det er ”konstruktionen” af en ny smartphone.

 – 3: OnePlus 3T-salget går rigtig godt

Men er det nok til, at gætterierne om OnePlus er på vej med en ny mobil? Tja, OnePlus præsenterede OnePlus 3 i juni sidste år. Så måske de også afslører en efterfølger til OnePlus 3T i juni i år.

Mere til historien

Det ventes, at OnePlus 5 kommer med en skærm på 5,5 tommer i opløsningen QHD, derudover ventes den at komme med Qualcomms Snapdragon 835 processor og 8 GB RAM.

Læs også:
OnePlus 5 kommer med 8 GB RAM
  – TEST: OnePlus 3T – powermobil til lavpris

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer