OnePlus 5 topper benchmark-test

Den kommende topmodel fra OnePlus, som får navnet OnePlus 5 har indtaget førerpositionen i Geekbench 4 benchmarktest.

OnePlus har bekræftet, at de i løbet af sommeren lancerer en ny topmodel. Navnet bliver OnePlus 5. Allerede nu ser det ud til, at specifikationerne også bliver en flagskibsmodel værdig.

- Bekræftet: OnePlus 5 lanceres nu til sommer

Den kommende topmodel har ifølge kilder test på GSMArena.com været med i dens første benchmarktest. Her indtager den fluks førerpositionen i et ellers stærkt Android-felt. Det er i disciplinerne Geekbench 4 single-core og multi-core.

OnePlus 5 scorer i testen for multicore en ydelse mere end nogen anden mobil har gjort – nemlig 6.687 point. Dette er cirka 300 point mere end den der tidligere indtog førstepladsen, Samsung Galaxy S8+. Og mellem 500 og 1.000 point bedre end blandt andet Huawei Mate 9 og Apple iPhone 7 Plus.

I testen for singlecore ydelse bliver OnePlus 5 dog sat til vægs af iPhone 7 Plus. Den har scoret 3.473 point mod de 1.963 point, som OnePlus 5 ender på. Men den har placeret sig side om side med den hidtil hurtigste Android-model, der også her er Samsung Galaxy S8+.

Nedenstående tests er foretaget med en OnePlus 5, hvor der var Android 7.1.1 Nougat installeret. Softwaren er en tidlig version, derfor kan den endelige version af softwaren også gøre, at OnePlus 5 får andre resultater.

Det er også vigtigt at huske, at OnePlus tidligere er blevet afsløret i, at snyde i benchmarktests med telefonen OnePlus 3T.

 

- OnePlus 3T snyder sig hurtigere i benchmarktest

Mere til historien

Du kan læse de seneste rygter om netop OnePlus 5 her.

Vind OnePlus Nord 2T – sådan gør du

KONKURRENCE: Kunne du tænke dig at vinde den anmelderroste OnePlus Nord 2T? Så har du muligheden nu. Læs her hvordan.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Hvad er en flagship-killer?

Du sikkert hørt udtrykket ‘flagship-killer’, men hvad betyder det? Læs med her, hvor vi med udgangspunkt i OnePlus Nord 2T 5G giver 4 fire grunde til, hvorfor en flagship-killer kan være det bedste køb.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus Nord 2T

VIDEO: Kom tæt på OnePlus Nord 2T og alt det du skal vide, hvis du overvejer at købe den nye OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
OnePlus Nord 2T test | gentager sig selv på en god måde

TEST: OnePlus Nord 2T er næsten identisk med forgængeren, hvilket gør det til en rigtig god og prisvenlig telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram