OnePlus 5 topper benchmark-test

0

Den kommende topmodel fra OnePlus, som får navnet OnePlus 5 har indtaget førerpositionen i Geekbench 4 benchmarktest.

OnePlus har bekræftet, at de i løbet af sommeren lancerer en ny topmodel. Navnet bliver OnePlus 5. Allerede nu ser det ud til, at specifikationerne også bliver en flagskibsmodel værdig.

Bekræftet: OnePlus 5 lanceres nu til sommer

Den kommende topmodel har ifølge kilder test på GSMArena.com været med i dens første benchmarktest. Her indtager den fluks førerpositionen i et ellers stærkt Android-felt. Det er i disciplinerne Geekbench 4 single-core og multi-core.

OnePlus 5 scorer i testen for multicore en ydelse mere end nogen anden mobil har gjort – nemlig 6.687 point. Dette er cirka 300 point mere end den der tidligere indtog førstepladsen, Samsung Galaxy S8+. Og mellem 500 og 1.000 point bedre end blandt andet Huawei Mate 9 og Apple iPhone 7 Plus.

I testen for singlecore ydelse bliver OnePlus 5 dog sat til vægs af iPhone 7 Plus. Den har scoret 3.473 point mod de 1.963 point, som OnePlus 5 ender på. Men den har placeret sig side om side med den hidtil hurtigste Android-model, der også her er Samsung Galaxy S8+.

Nedenstående tests er foretaget med en OnePlus 5, hvor der var Android 7.1.1 Nougat installeret. Softwaren er en tidlig version, derfor kan den endelige version af softwaren også gøre, at OnePlus 5 får andre resultater.

Det er også vigtigt at huske, at OnePlus tidligere er blevet afsløret i, at snyde i benchmarktests med telefonen OnePlus 3T.

 

OnePlus 3T snyder sig hurtigere i benchmarktest

Mere til historien

Du kan læse de seneste rygter om netop OnePlus 5 her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer