OnePlus 5 topper benchmark-test

Den kommende topmodel fra OnePlus, som får navnet OnePlus 5 har indtaget førerpositionen i Geekbench 4 benchmarktest.

OnePlus har bekræftet, at de i løbet af sommeren lancerer en ny topmodel. Navnet bliver OnePlus 5. Allerede nu ser det ud til, at specifikationerne også bliver en flagskibsmodel værdig.

- Bekræftet: OnePlus 5 lanceres nu til sommer

Den kommende topmodel har ifølge kilder test på GSMArena.com været med i dens første benchmarktest. Her indtager den fluks førerpositionen i et ellers stærkt Android-felt. Det er i disciplinerne Geekbench 4 single-core og multi-core.

OnePlus 5 scorer i testen for multicore en ydelse mere end nogen anden mobil har gjort – nemlig 6.687 point. Dette er cirka 300 point mere end den der tidligere indtog førstepladsen, Samsung Galaxy S8+. Og mellem 500 og 1.000 point bedre end blandt andet Huawei Mate 9 og Apple iPhone 7 Plus.

I testen for singlecore ydelse bliver OnePlus 5 dog sat til vægs af iPhone 7 Plus. Den har scoret 3.473 point mod de 1.963 point, som OnePlus 5 ender på. Men den har placeret sig side om side med den hidtil hurtigste Android-model, der også her er Samsung Galaxy S8+.

Nedenstående tests er foretaget med en OnePlus 5, hvor der var Android 7.1.1 Nougat installeret. Softwaren er en tidlig version, derfor kan den endelige version af softwaren også gøre, at OnePlus 5 får andre resultater.

Det er også vigtigt at huske, at OnePlus tidligere er blevet afsløret i, at snyde i benchmarktests med telefonen OnePlus 3T.

 

- OnePlus 3T snyder sig hurtigere i benchmarktest

Mere til historien

Du kan læse de seneste rygter om netop OnePlus 5 her.

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

(mere…)
Smartphone-skærm til regnvejr på vej

En ny teknologi er klar, som gør det muligt at bruge smartphonen i regnvejr. Første telefon med teknologien er snart i handlen.

(mere…)
OnePlus Open lækket – billeder viser nyt design

KORT NYT: Nye billeder af OnePlus Open viser et anderledes design end først antaget.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram