Apple Pay nærmer sig Danmark – Tyskland på vej

11

Der arbejdes på en Apple Pay lancering i Tyskland. Dermed rykker Apples betalingstjeneste tættere på Danmark.

Apple Pay (Foto: Apple)
Apple Pay på tysk (Foto: Apple)

UPDATE: Apple har bekræftet, at Apple Pay kommer til Danmark i 2017 (1/8 2017)

Inden for kort tid vil Apple Pay nærme sig Danmark. Computerworld skriver, med kilde i 9to5mac, at Apple Pay snart bliver lanceret i Tyskland. Italien forventes også snart på det europæiske landkort.

Ifølge 9to5mac har iMagazine fra Polen bemærket henvisninger til Apple Pay samt informationssider på henholdsvis Apples tyske og italienske websites. Det beskrives, at Apple den 14. februar 2017 har lagt sider online i blandt andet Tyskland, hvor supportsider er oversat til tysk.

Apple har ikke selv kommunikeret noget om sagen.

Dansk Supermarked: Vi har ikke valgt side

Hvad planerne er på det nordiske marked vides på nuværende tidspunkt ikke. Chefen for forretningsudvikling i Danske Bank har tidligere udtalt til Computerworld, at han forventede Apple Pay i Norden inden for forholdsvis kort tid.

Lige nu er Apple Pay, i Europa, kun lanceret i Storbritannien, Schweiz og Frankrig.

Konkurrencen på det danske marked for mobilbetalinger er tiltagende. Senest rumsterer Nets med et digitalt Dankort, og MobilePay arbejder på at forsvare deres position.

BAGGRUND: Sådan fungerer Dankort på mobilen

Mere til historien

I december 2013 lancerede TDC, Telenor, Telia og 3 den fælles betalingstjeneste Paii. Under ét år senere blev Paii opkøbt af Swipp og lukket ned. I dag er også Swipp lukket.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer