Denne uges mobilnyheder – uge 1

UGE 1: Et nyt år er begyndt og årets første telefoner er lanceret. Du kan blive klogere på ugens mest læste nyheder her.

Ugens nyhederFørste uge af 2017 er stort set gået. Men den første uge har allerede budt på spændende nyheder og lanceringer af nye mobiler. Vi giver dig her ugens overblik, samt oversigten over de 10 mest læste mobilnyheder denne uge.

CES-messen i Las Vegas er skudt i gang for 2017, hvilket også har betydet lanceringer af diverse elektroniske produkter. I år er det dog begrænset, hvad der har været på smartphone-fronten.

Honor har lanceret 6X, der dog umiddelbart ikke kommer på det danske marked. Den anden kinesiske producent, Xiaomi, har haft deres debut på CES, men det er kun blevet til produkter til det kinesiske marked.

LG brugte CES-messen til at offentliggøre deres bud på 2017-varianterne i deres K-serie, samt Stylus 3.

LG offentliggør nu opdateret K-serie og Stylus 3

Ugen har også budt på en række Samsung nyheder. Både rygter, men også officielle udmeldinger. Samsung har lanceret deres 2017-varianter af Galaxy A5 og Galaxy A3.

Samsung klar med Galaxy A5 og A3 (2017)

HTC lancerede Desire 650 i denne uge. Du kan se pris og nøgle-specifikationer i linket herunder.

HTC Desire 650 er lanceret – se pris og specifikation

3 har offentliggjort tal, der viser dataforbruget den 1. januar 2017, som slog alle rekorder i historien. En af grundene kan dog være, at flere YouSee-kunder kun kunne benytte sig af streaming. Se hvor meget data, at 3s kunder brugte.

 – Søndagen er “steaming søndag” viser nye tal

Se ugens mest læste nyheder herunder

Ugens mobilnyheder – uge 1

  1. Android 7.1 Nougat nærmer sig Galaxy S7 og S7 Edge
  2. Anonym tekniker: Derfor gik YouSee i sort
  3. Dette kan være ny topmodel fra Sony
  4. De første Galaxy S7-ejere får nu Android 7.0 Nougat
  5. Android 7.0 Nougat klar til OnePlus 3 og OnePlus 3T
  6. Samsung Galaxy S7 Edge er Årets Mobil 2016
  7. Viser dette billede mon Samsung Galaxy S8?
  8. Samsung klar med Galaxy A5 og Galaxy A3 (2017)
  9. Rygterne svirrer om iOS 10.3 frigives i januar
  10. Honor 6X er officiel

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram