Rygterne svirrer om iOS 10.3 frigives i januar

0

iOS 10.3 er ifølge rygterne på trapperne – dog i første omgang til udviklerne.

iOS 10
iOS 10

Apple skulle være i gang med forberedelserne for frigivelsen af iOS 10.3 til udviklere i løbet af januar. Det oplyser Sonny Dickson på Twitter. Sonny Dickson har tidligere haft held med, at forudsige ting omkring Apples planer. Det skriver Macrumors.com.

iOS 10.3 har kodenavnet ”Erie” og skulle byde på en helt ny funktion, som lyder navnet ”Theatre Mode”. Hvad er denne Theatre Mode så? Jo det ventes, at det er en anderledes version af indstillingen ”Forstyr Ikke”.

 – Apple frigiver iOS 10.2 opdatering – download nu

Med Theatre Mode skulle det hvide på skærmen blive erstattet af sort. Dette giver også en mulighed for, at dæmpe lyset betydeligt, hvis man eksempelvis bare ikke kan lade være med at tjekke mobilen i biografen eller teateret.

Benytter man Theatre Mode, så bruger mobilen også mindre batteri, hvis funktionen altså er slået til.

Hvad iOS 10.3 ellers indeholder er endnu uvist.

 – 10 ting du skal vide om iOS 10

Apple har endnu ikke selv kommenteret på rygterne. Så vi må altså vente en uge og se om det passer, at udviklerne da vil modtage iOS 10.3.

Mere til historien

Der florerer også rygter om, at Apple lancerer nye opdaterede iPad-modeller i marts eller april. De skulle blandt andet byde på forbedret understøttelse af Apple Pencil. Det kan være disse forbedringer gemmer sig i iOS 10.3.

Læs også:
iPhone gennem tiden – sådan har iOS udviklet sig

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer