LG offentliggør nu opdateret K-serie og Stylus 3

CES: LG viser fire nye enheder i deres K-serie på årets CES-messe i Las Vegas. De havde også en Stylus 3 med i ærmet.

LG K10 (Foto: LG)

LG K10 (Foto: LG)

LG har ikke meget succes på det danske marked, men derfor lancerer de fortsat en række interessante produkter generelt.

Til årets Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas har de også hele fire nye mobiler og en Stylus 3 med i ”ærmet”. Stylus 3 er efterfølgeren til sidste års Stylus 2.

K-serien består af K10, K8, K4 og K3. De har alle udtagelige batterier og hukommelsen kan udvides. K10 og K8 har Android 7.0 Nougat installeret og NFC.

Derudover kommer K10 med 1.5 GHz octa-core processor, 5,3 tommer HD skærm, 13 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera med 120 graders linse, fingeraftrykslæser, 2 GB RAM, 32 GB intern hukommelse og et batteri på 2.800 mAh.

LG K8 har også et 13 megapixels kamera og et 5 megapixles frontkamera (dog uden 120 graders linse). Derudover kommer K8 med en 5,0 tommer HD skærm, 1.4 GHz quad-core processor, 1.5 GB RAM, 16 GB intern hukommelse og 2.500 mAh batteri.

Den næstmindste model, K4, har en 1.1 GHz quad-core processor, 5 tommer VGA skærm, 5 megapixels kamera, frontkamera og Android 6.0 Marshallow. Batteriet er på 2.500 mAh.

K3 er den lille model. Den kommer med en 4,5 tommer VGA skærm, 2 megapixels frontkamera og 5 megapixels kamera. Batteriet er på 2.100 mAh.

LG Stylus 3 (Foto: LG)

LG Stylus 3 (Foto: LG)

Stylus 3 – ny generation klar fra LG

LG har også lanceret deres Stylus 3.

Stylus 3 er en 5,7 tommer smartphone, der har en 1.8 mm diameter fiber stylus, som giver en bedre skrive oplevelse.

Den kommer med en octa-core processor, Android 7.0 Nougat, fingeraftrykslæser, 3 GB RAM, 16 GB intern hukommelse og 3.200 mAh batteri.

LG har ikke oplyst om produkterne lanceres på det danske marked. Det er derfor uvist om nogle af modellerne vil blive tilgængelige i Danmark.

Mere til historien

Det rygtes, at LG vil lancere topmodellen for 2017 i løbet af foråret og formentlig allerede til dette års Mobile World Congress. Den ventes at få navnet LG G6 og er allerede lækket på billeder.

Skal du have en smart-vaskemaskine? Test af LG's vaskemaskine med smarthome-funktion

SMARTHOME: Jeg har testet topprodukterne inden for smartvaskemaskiner fra LG. Jeg er både imponeret og skuffet.

(mere…)
LG Tone - nyt spændende in-ear headset

Headsettet LG Tone har aktivstøjreduktion og en opladeæske, der kan fjerne bakterier.

(mere…)
Husker du LG? Innovativ og katastrofal

FARVEL LG: Mobilindustrien har mistet en spiller, der til tider skabte innovative produkter, men som også sendte mobilafdelingen på overarbejde.

(mere…)
LG smider håndklædet i ringen – færdig med smartphones

LG har officielt meldt ud, at de ikke længere vil producere smartphones. Nu lukker LG mobilafdelingen helt ned.

(mere…)
LG overvejer at lukke mobilafdelingen

RYGTE: Det tyder på, at LG har sat smartphone-lanceringer på pause og overvejer kraftigt om mobilafdelingen helt skal lukkes ned.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram