LG fremskynder lancering af LG G6

Det ventes, at LG vil komme Samsung i forkøbet. LG fremskynder angiveligt lanceringen af LG G6.

LG G5 (Foto: LG)

LG G5 (Foto: LG)

LG har haft seks kvartaler i træk, hvor de er endt med røde tal på bundlinjen. Derfor skal der også ske noget i 2017, som måske kan ændre dette.

LG ændrer nu deres strategi vedrørende lanceringen af næste års topmodel, der ventes at få navnet LG G6. Ændringen skulle gå på, at de lancerer topmodellen før konkurrenterne er klar med deres.

 – Android 7.0 Nougat klar til LG G5

LG G6, som går under kodenavnet ”Tentative”, skulle blive præsenteret allerede i slutningen af februar eller starten af marts. Det oplyser den sydkoreanske avis ETNews.

– ”Selv om G5 var introduceret i februar ved Mobile World Congress, var den oprindeligt fastsat til at blive udgivet i april. Det ser ud, som om at LG Electronics har fremskyndet udgivelsesdatoen af LG G6, efter at producenten mener, at udgivelsesdatoen for dets produkter er for sen i forhold til konkurrenternes produkter,” siger en repræsentant med kendskab til LG Electronics til den sydkoreanske avis.

Holder disse oplysninger stik, så er det en måned tidligere end LG G5 blev lanceret. Den blev nemlig lanceret 31. marts 2016.

LG er afhængige af gode salgstal, da G-serien udgør en stor del af deres salg. Så skal regnskabet for smartphone-afdelingen ende godt ud, så er det påkrævet, at LG G6 klarer sig bedre salgsmæssigt end G5 har gjort.

 – Manglende LG G5 salg har givet LG blodrøde tal

Oplysningerne er hverken be- eller afkræftet af LG.

Mere til historien

LG skulle ifølge ovenstående oplysninger starte masseproduktionen af LG G6 allerede i februar. Det ventes også, at den ikke vil bygge videre på det modulære-design, som LG G5 havde.

Læs også:
TEST: LG G5 – lang batteritid og genialt kamera

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram