Mindre end 1 million solgte Lumia-telefoner sidste kvartal

0

Microsoft har offentliggjort deres kvartalsregnskab for fjerde kvartal 2016, hvilket afslører der snart ikke sælges flere Lumia-telefoner.

Lumia 650 (Foto: Microsoft)
Lumia 650 (Foto: Microsoft)

Microsoft har offentliggjort kvartalsregnskabet for fjerde kvartal 2016, hvilket afslører et fald i indtægterne på solgte telefoner på hele 81 procent i forhold til samme kvartal 2015.

I fjerde kvartal 2015 solgte Microsoft 4,5 millioner Lumia-telefoner. Det er uvist præcis hvor mange enheder, at Microsoft solgte i fjerde kvartal 2016, men at dømme ud fra faldet i indtægter, så er det altså mindre end 1 million Lumia-telefoner, der er solgt. Det skriver GSMArena.com.

Det er ingen hemmelighed, at platformen har haft det virkelig svært. Det har særligt været på grund af de manglende apps. Selve styresystemet Windows Phone har fået meget ros siden lanceringen, men det har altså været for langt efter Googles Android og Apples iOS når det kommer til applikationer.

 – RYGTE: Microsoft Lumia lukkes ned til vinter

Microsoft bekræftede også i starten af december 2016, at de ikke længere producerer Lumia-telefoner.

– ”Det er korrekt, at vi ikke længere producerer mobiltelefoner under Lumia-brandet – men vi har fortsat modellerne Lumia 650, 950 og 950XL i den danske handel, som vi fortsat supporterer,” sådan fortalte Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows i Microsoft Danmark til MereMobil.dk, kort før jul.

Microsoft: Lumia produceres ikke mere

Microsoft lagde dengang overfor MereMobil.dk vægt på samarbejdet med HP om HP Elite X3.

Mere til historien

Om Microsoft trækker sig helt ud fra smartphone-markedet eller de lancerer den meget omtalte, på rygtebørsen, Surface Phone er uvist. Microsoft har ikke selv meldt noget ud. Men 2016 sluttede med billeder, der angiveligt skulle vise Surface Phone.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer