Microsoft Surface Phone – de første billeder

0

Der er lækket billeder af det, som ventes at være den meget omtalte Microsoft Surface Phone. Se billederne her.

Billeder af den måske kommende Microsoft Surface Phone (Foto: Weibo.com (KJuma))
Billeder af den måske kommende Microsoft Surface Phone (Foto: Weibo.com (KJuma))

Microsoft Surface Phone er ikke en realitet. Men der har været talt om telefonen i meget lang tid, så det føles næsten som om den allerede er på markedet.

 – Microsoft Surface mobilen – så vild bliver den

Men nu er billeder dukket op på det kinesiske sociale medie Weibo, som ligner renderinger og almindelige billeder af telefonen. Det er brugeren KJuma, som har lagt billederne op. KJuma har tidligere afsløret blandt andet OnePlus 3 og andre kinesiske topmodeller.

Billederne viser blandt andet Surface Phone liggende på et bord med skærmen tændt. Her ses det at styresystemtet er Windows 10 Mobile. Ud fra billederne at dømme, så ligner det at designet fra Surface-computerne er ført over til det lille lommeformat.

 – Er Microsoft på vej med Surface Phone?

Kamerahuset leder også tankerne hen på produkterne Nokia Lumia 1020 og Lumia 950 XL. Der samarbejdes også fortsat med Carl Zeiss.

Microsoft har endnu ikke meldt noget ud vedrørende Surface Phone. Der er derfor endnu kun tale om rygter og spekulationer.

Mere til historien

Microsoft Surface Phone holder desuden fast i det klassiske 3,5 mm jackstik ser det ud til. Apple har droppet det på iPhone 7 og iPhone 7 Plus, ligesom det også rygtes Samsung ikke har det i den kommende Galaxy S8.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer