Her er de nye mobiler i oktober

2

OVERSIGT: Efterårskollektionen af smartphones lander nu hos mange forhandlere. Se de nye mobiler, som kommer i handlen i oktober her.

De mange forskellige mobilproducenter har siden august og september, og fortsætter i oktober, lanceret en række nye smartphones. Disse er modeller, der alle har salgsstart i efteråret og op mod den vigtige julehandel.

I september kom Apple med deres iPhone 7 og iPhone 7 Plus, hvor Danmark for første gang nogensinde var med i første bølge af lande, der havde salgsstart af telefonerne.

Det var også i september, at Samsung Galaxy Note 7 skulle være landet i de danske butikker, men salgsstarten for denne er udskudt på endnu ubestemt tid. Samsung har meldt ud, at de forventer en europæisk salgsstart den 28. oktober 2016, men det er endnu uvist om de nordiske lande er med der.

Usikkerhed om Galaxy Note 7 i Danmark

Sony Xperia XZ (Foto: Sony)
Sony Xperia XZ (Foto: Sony)

Sony Xperia XZ

Den allernyeste topmodel i den nye Xperia X-familie fra Sony lander i butikkerne i oktober måned.

Xperia XZ ligger sig lige over den tidligere topmodel Xperia X Performance. Sony er den første producent, som introducerer metalmaterialet Alkaleido. Dette er benyttet på bagsiden af Xperia XZ.

WEB-TV: Første kig på Sony Xperia XZ og X Compact

Xperia XZ kommer med en 5,2 tommer Full HD-skærm med en opløsning på 1080p, Qualcomms Snapdragon 820 processor, 3 GB RAM og 32 GB indbygget hukommelse (kan udvides med op til 256 GB via MicroSD-kort), Android 6.0 Marshmallow og et batteri på 2.900 mAh.

Telefonen kommer med et kamera på 23 megapixels og benytter ”Triple image sensing”, denne ret så kryptiske ”markedsføringsfloskel” dækker over, at telefonen kombinerer kameraet med laser-autofokus og en RGBC-IR sensor.

TEST: Sony Xperia XZ – udmærket, men overrasker ikke

Xperia XZ kommer i handlen tirsdag den 11. oktober 2016 og den vejledende pris er på 5.499 kroner uden abonnement. Den kommer i handlen hos blandt andet TDC, Telenor og 3.

Forudbestiller du et eksemplar af Xperia XZ til og med den 10. oktober får du hos flere forhandlere et Sony XB950BT headset med i prisen.

HTC 10 Desire Lifestyle (Foto: HTC)
HTC 10 Desire Lifestyle (Foto: HTC)

HTC Desire 10 Lifestyle

HTC Desire 10 Lifestyle har ladet sig inspirere af topmodellen HTC 10, ved at få 24-bit Hi-Res lyd med HTC BoomSound, Dolby Audio og en forstærker, der er lidt kraftigere end normalt.

HTC Desire har længe været et godt brand hos HTC og det er spændende om den nye HTC Desire 10 får succes, hvilket den krise-ramte mobilproducent har brug for.

Desire 10 Lifestyle kommer med et 13 megapixelskamera og et 5 megapixels frontkamera.

HTC lancerer Desire 10 Lifestyle

HTC Desire 10 Lifestyle kommer i hvid, sort, navy eller lyseblå og kan bestilles allerede nu på HTC.com til en vejledende pris på 2.590 kr.

Der er umiddelbart ingen teleselskaber, som har taget HTC Desire 10 Lifestyle i sortiment – i hvert fald ikke i skrivende stund.

Andre nyheder denne måned

Honor 8 landede allerede i handlen fredag den 26. august hos de første forhandlere, som blandt andet talte Elgiganten, Telia og Call Me. Men som vi skrev dengang, så var det ventet at flere forhandlere ville komme til løbende og teleselskabet 3 oplyser nu, at de får den i sortiment i oktober måned.

TEST: Honor 8 – årets overraskelse

Telia oplyser også, at de i oktober starter salget af Galaxy Tab A, der er den nyeste tablet fra Samsung.

Mere til historien

Salgsstarten af Sony Xperia X Compact startede i september måned og kan også i denne måned være ny i sortimentet hos flere andre forhandlere og teleselskaber.

Læs også:
TEST: Sony Xperia X Compact – mere mini end Compact

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer