Første kig på Sony Xperia XZ og X Compact

WEB-TV: Vi har taget et nærmere kig på Sonys nye telefoner, Xperia XZ og X Compact.

Trofaste Sony-kunder skal gøres glade

Sony satser dette efterår på to nye modeller, der skal supplere det eksisterende Xperia X-lineup. Nu skal de kunder, som ikke var helt tilfredse med Xperia X og X Performance, der kom tidligere på året, gøres glade.

Xperia XZ er den nye topmodel, som ligger sig over X Performance.

 - Sony Xperia XZ - mød den nye X-topmodel

Som den første producent introducerer Sony brug af metalmaterialet Alkaleido, der ses på bagsiden, og designet er generelt blevet tunet en hel del.

Begge telefoner har 23 megapixels hovedkamera, som er blevet optimeret yderligere, i forhold til årets hidtidige X-modeller. Nu benyttes såkaldt ”Triple image sensing”. Det kryptiske navn dækker over, at telefonen kombinerer kameraet med laser-autofokus og en RGBC-IR sensor.

Sony fremlagde nogle testbilleder, hvor man tydeligt kunne se, at de nye telefoner gjorde det bedre. Størst var forskellen på fotoet, der var taget i mørke.

 - Sony Xperia X Compact - en ny kompakt smartphone

I salgspakken ligger en standardlader, men begge telefoner understøtter Qualcomm Quick Charge 3.0 og benytter i øvrigt USB Type C som stikforbindelse.

Xperia XZ ligger klar i forretningerne den 11. oktober 2016 til 5.499 kroner uden abonnement for 32 GB-versionen. Compact-modellen vil koste 3.499 kroner og kan købes i Danmark fra den 14. september.

 - Sony Xperia XZ og X Compact - pris og tilgængelighed

Billeder af Xperia XZ og X Compact

Mere til historien

Begge de to nye telefoner har 3 GB RAM og hukommelsen på 32 GB kan udvides med MicroSD-kort.

Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram