Første kig på Sony Xperia XZ og X Compact

1

WEB-TV: Vi har taget et nærmere kig på Sonys nye telefoner, Xperia XZ og X Compact.

Trofaste Sony-kunder skal gøres glade

Sony satser dette efterår på to nye modeller, der skal supplere det eksisterende Xperia X-lineup. Nu skal de kunder, som ikke var helt tilfredse med Xperia X og X Performance, der kom tidligere på året, gøres glade.

Xperia XZ er den nye topmodel, som ligger sig over X Performance.

 – Sony Xperia XZ – mød den nye X-topmodel

Som den første producent introducerer Sony brug af metalmaterialet Alkaleido, der ses på bagsiden, og designet er generelt blevet tunet en hel del.

Begge telefoner har 23 megapixels hovedkamera, som er blevet optimeret yderligere, i forhold til årets hidtidige X-modeller. Nu benyttes såkaldt ”Triple image sensing”. Det kryptiske navn dækker over, at telefonen kombinerer kameraet med laser-autofokus og en RGBC-IR sensor.

Sony fremlagde nogle testbilleder, hvor man tydeligt kunne se, at de nye telefoner gjorde det bedre. Størst var forskellen på fotoet, der var taget i mørke.

 – Sony Xperia X Compact – en ny kompakt smartphone

I salgspakken ligger en standardlader, men begge telefoner understøtter Qualcomm Quick Charge 3.0 og benytter i øvrigt USB Type C som stikforbindelse.

Xperia XZ ligger klar i forretningerne den 11. oktober 2016 til 5.499 kroner uden abonnement for 32 GB-versionen. Compact-modellen vil koste 3.499 kroner og kan købes i Danmark fra den 14. september.

 – Sony Xperia XZ og X Compact – pris og tilgængelighed

Billeder af Xperia XZ og X Compact

Mere til historien

Begge de to nye telefoner har 3 GB RAM og hukommelsen på 32 GB kan udvides med MicroSD-kort.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer