Medier: Samsung stopper Note-7 produktion midlertidigt

34

Som følge af det seneste kaos med sikre Note 7’ere stopper Samsung nu produktionen midlertidigt.

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: Samsung)

Samsung er fanget i den ondeste negative spiral i tech-verdenen. Nu eksploderer selv Note 7-telefoner, der ellers skulle være meldt sikre, omkring ørerne på ejerne og Samsung.

INFO: Se nederst i artiklen for nyeste information i sagen

Det er uklart hvor mange såkaldt “sikre” Note 7’ere der er gået op i røg, men Sammobile.com skriver om cirka 10 episoder spredt over USA, Taiwan og Sydkorea. Uanset hvor mange der er tale om, er det rigtigt skidt for Samsungs renommé.

Nu rapporterer flere medier, blandt andet CNN og International Business Times, at Samsung midlertidigt har stoppet produktionen af Galaxy Note 7. En ”person tæt på sagen” har fortalt CNN om det midlertidige produktionsstop.

Teleselskaber stopper ombytninger

Senest har vi beskrevet sagen om en ombyttet, og sikker, Galaxy Note 7 der er brudt i brand under boardingen på et fly i Baltimore.

I sidste uge tilbød det amerikanske teleselskab Sprint ejere af Note 7’ere en anden telefon, i stedet for den skandaleramte phablet. Kunderne hos Sprint kan ombytte til hvilken som helst anden telefon.

AT&T og T-Mobile stopper nu med ombytninger af fejlbehæftede Note 7’ere til ”sikre” Note 7-modeller, forlød det søndag. Nyheden ramte Samsung på aktiekursen der i Seoul faldt 4,6 procent.

Vi skal ikke længere tilbage end i fredags (7. oktober 2016) hvor de danske teleselskaber meldte om fortsat stor interesse for Note 7 hos kunderne. Spørgsmålet er, hvordan de nye episoder vil påvirke efterspørgslen.

Usikkerhed om Galaxy Note 7 i Danmark

Mere til historien

OPDATERING: Samsung trækker nødbremsen – Note 7 er død

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
34 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer