Teleselskab: Ombyt din ‘sikre’ Note 7 til en anden telefon

Det amerikanske teleselskab Sprint lader nu bekymrede Note 7-kunder ombytte “sikre” enheder til hvilken som helst anden telefon.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Der går efterhånden ikke en dag uden historier i Samsung Galaxy Note 7 sagen. Senest lader det amerikanske teleselskab nu bekymrede kunder ombytte deres Note 7 til hvilken som helst anden mobil. Det skriver Pocketnow.com.

 – Ombyttet Galaxy Note 7 brudt i brand på fly

Skulle historien omkring den ombyttede Note 7, som brød i brand i et fly, vise sig at være sand, vil det være en katastrofe for Samsung, der kan betyde store ridser i lakken for det ellers respekterede brand.

Derfor er det amerikanske teleselskab Sprint nu også klar med en service til køberne af en Note 7. De kan nemlig ombytte deres ellers ”sikre” Note 7 enhed til hvilken som helst anden telefon. Valget står mellem både iPhones og Android-telefoner, dog ikke de nye Pixel-telefoner, da disse er eksklusive hos Verizon eller Google Store på det amerikanske marked.

Samsung Galaxy Note 7 ventes, at komme til salg på det europæiske marked fredag den 28. oktober, mens den præcise salgsstart i Danmark endnu er uvis.

 – Usikkerhed om Galaxy Note 7 i Danmark

Mere til historien

Samsung har før de har undersøgt telefonen fra sagen i Baltimore ikke yderligere kommentarer omkring Galaxy Note 7-sagen. Dermed kan tingene ændrer sig, hvis telefonen er en af de nye “ombyttede” enheder.

Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram