Teleselskab: Ombyt din ‘sikre’ Note 7 til en anden telefon

1

Det amerikanske teleselskab Sprint lader nu bekymrede Note 7-kunder ombytte “sikre” enheder til hvilken som helst anden telefon.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7 (Foto: MereMobil.dk)

Der går efterhånden ikke en dag uden historier i Samsung Galaxy Note 7 sagen. Senest lader det amerikanske teleselskab nu bekymrede kunder ombytte deres Note 7 til hvilken som helst anden mobil. Det skriver Pocketnow.com.

 – Ombyttet Galaxy Note 7 brudt i brand på fly

Skulle historien omkring den ombyttede Note 7, som brød i brand i et fly, vise sig at være sand, vil det være en katastrofe for Samsung, der kan betyde store ridser i lakken for det ellers respekterede brand.

Derfor er det amerikanske teleselskab Sprint nu også klar med en service til køberne af en Note 7. De kan nemlig ombytte deres ellers ”sikre” Note 7 enhed til hvilken som helst anden telefon. Valget står mellem både iPhones og Android-telefoner, dog ikke de nye Pixel-telefoner, da disse er eksklusive hos Verizon eller Google Store på det amerikanske marked.

Samsung Galaxy Note 7 ventes, at komme til salg på det europæiske marked fredag den 28. oktober, mens den præcise salgsstart i Danmark endnu er uvis.

 – Usikkerhed om Galaxy Note 7 i Danmark

Mere til historien

Samsung har før de har undersøgt telefonen fra sagen i Baltimore ikke yderligere kommentarer omkring Galaxy Note 7-sagen. Dermed kan tingene ændrer sig, hvis telefonen er en af de nye “ombyttede” enheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer