Denne uges mobilnyheder – uge 25

0

UGE 25: Endnu en uge er gået og vi har hermed samlet et overblik over de mest læste nyheder. Læs blandt andet hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald, alle kan bruge Swipp og testen af Sony Xperia XA.

Ugens nyhederKalenderen siger endnu engang søndag og det betyder, at endnu en uge er gået. Vi har derfor samlet ugens overblik over mobilnyhederne her.

Og ugen startede med at vi kunne oplyse, at Danske Bank kunder nu kan benytte mobilbetalingstjenesten Swipp, som er en konkurrent til Danske Banks egen MobilePay. Der er dog ikke samme beløbsgrænser for Danske Bank kunder, som for andre brugere af Swipp. Læs mere om det her.

Telenor har også i den forgangne uge åbnet op for, at deres brugere kan benytte Wi-Fi opkald. Det er dog, ligesom hos teleselskabet 3, kun kunder med iPhone 6-modellerne, som kan benytte sig af det i testperioden.

  – Telenor åbner for test af WiFi-calling

Mobilbetalingstjenesten Swipp har opdateret applikationen og givet Danske Bank kunder muligheden for, at oprette sig som brugere og nu også overføre via Swipp. Der er dog ikke samme beløbsgrænser for Danske Bank kunder, som andre brugere af Swipp har. Dermed er Swipp formentlig kun aktuelt for Danske Banks kunder, hvis der er nogen butikker eller privatpersoner, som ikke har MobilePay.

Du kan også læse vores test af den nyeste Sony Xperia-model, som lyder navnet Xperia XA.

TEST: Sony Xperia XA – et fornuftigt køb

Du kan også herunder se vores web-tv indslag om Phoamy, der er en lille ”skum-fidus”, som sættes over mikrofonen på dit headset til telefonen, og på magisk vis forsvinder vindstøjen.

https://www.youtube.com/watch?v=9RQRCNY2YYE

Ugens mobilnyheder – uge 25

01. TIP: Sådan aktiverer du wi-fi opkald

02. Telenor åbner for test af WiFi-calling

03. Danske Banks kunder kan nu bruge Swipp

04. Samsung Galaxy S8 rygter om UHD skærm

05. Ingen TV 2 i sommerhuset for YouSee kunder

06. WEB-TV: Phoamy fjerner vindstøjen fra mobilsamtalerne

07. TEST: Sony Xperia XA test – et fornuftigt køb

08. Nyt Apple Watch skal sælge 2 mio. stk. om måneden

09. Nordjysk mobildækningsrapport er (måske) smækfyldt med fejl

10. Kommer iPhone 7 med dual-SIM?

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer