Denne uges mobilnyheder – uge 25

UGE 25: Endnu en uge er gået og vi har hermed samlet et overblik over de mest læste nyheder. Læs blandt andet hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald, alle kan bruge Swipp og testen af Sony Xperia XA.

Ugens nyhederKalenderen siger endnu engang søndag og det betyder, at endnu en uge er gået. Vi har derfor samlet ugens overblik over mobilnyhederne her.

Og ugen startede med at vi kunne oplyse, at Danske Bank kunder nu kan benytte mobilbetalingstjenesten Swipp, som er en konkurrent til Danske Banks egen MobilePay. Der er dog ikke samme beløbsgrænser for Danske Bank kunder, som for andre brugere af Swipp. Læs mere om det her.

Telenor har også i den forgangne uge åbnet op for, at deres brugere kan benytte Wi-Fi opkald. Det er dog, ligesom hos teleselskabet 3, kun kunder med iPhone 6-modellerne, som kan benytte sig af det i testperioden.

  – Telenor åbner for test af WiFi-calling

Mobilbetalingstjenesten Swipp har opdateret applikationen og givet Danske Bank kunder muligheden for, at oprette sig som brugere og nu også overføre via Swipp. Der er dog ikke samme beløbsgrænser for Danske Bank kunder, som andre brugere af Swipp har. Dermed er Swipp formentlig kun aktuelt for Danske Banks kunder, hvis der er nogen butikker eller privatpersoner, som ikke har MobilePay.

Du kan også læse vores test af den nyeste Sony Xperia-model, som lyder navnet Xperia XA.

TEST: Sony Xperia XA – et fornuftigt køb

Du kan også herunder se vores web-tv indslag om Phoamy, der er en lille ”skum-fidus”, som sættes over mikrofonen på dit headset til telefonen, og på magisk vis forsvinder vindstøjen.

https://www.youtube.com/watch?v=9RQRCNY2YYE

Ugens mobilnyheder – uge 25

01. TIP: Sådan aktiverer du wi-fi opkald

02. Telenor åbner for test af WiFi-calling

03. Danske Banks kunder kan nu bruge Swipp

04. Samsung Galaxy S8 rygter om UHD skærm

05. Ingen TV 2 i sommerhuset for YouSee kunder

06. WEB-TV: Phoamy fjerner vindstøjen fra mobilsamtalerne

07. TEST: Sony Xperia XA test – et fornuftigt køb

08. Nyt Apple Watch skal sælge 2 mio. stk. om måneden

09. Nordjysk mobildækningsrapport er (måske) smækfyldt med fejl

10. Kommer iPhone 7 med dual-SIM?

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram