Sådan aktiverer du wi-fi opkald

TIP: Wi-Fi opkald aktiveres med få klik på iPhone, hvis operatøren understøtter det. Læs her hvordan du gør.

Wi-Fi opkald på iPhone

Wi-Fi opkald på iPhone

Mobilsamtalerne kan, hvis dit teleselskab understøtter det, føres via trådløst netværk. Det kaldes wi-fi calling eller wi-fi opkald.

Steder hvor der indendørs er dårlig mobildækning, er wi-fi opkald genialt, da den lokale router så at sige bliver forvandlet til en lille mobilcelle.

Det er det samme du i princippet gør, når telefonen sættes på wi-fi for at få bedre og hurtigere internetadgang.

Når wi-fi calling, eller wi-fi opkald, er aktiveret, vælger telefonen automatisk den mest stabile forbindelse, og du skal således ikke gøre noget selv.

- 3 har åbnet for Wi-Fi opkald

Sådan aktiveres wi-fi opkald på iPhone

Først og fremmest skal netværksoperatøren, altså teleselskabet, understøtte wi-fi opkald, og have det aktiveret i netværket. Såfremt det er tilfældet, så gør du følgende på din iPhone.

  1. Vælg Indstillinger -> Telefon
  2. Gå til ”Wi-Fi opkald”
  3. Tjenesten aktiveres ved at trykke på knappen

Wi-Fi opkald er understøttet på iPhone 6 samt nyere modeller.

- Telenor tester Wi-Fi opkald
 
- TDC arbejder på Wi-Fi opkald

Mere til historien

Android understøtter også wi-fi opkald på nogle modeller i det omfang operatøren har åbnet for det. Funktionen har haft eksklusiv premiere på iPhone.

Læs også:

- Wi-Fi offloading testes i storskala

Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
De bedste ”tech-gaver” til konfirmanden 2022

KØBSGUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe mobil for nogle pengegaverne? Vi kommer med tips til tech-gaven.

(mere…)
Sådan får du mere ud af din Nintendo Switch

TIP: Nintendo Switch har 5 år på bagen, men er ikke uden fejl. Vi tager et kig på hvordan du får mest muligt ud af din Nintendo Switch.

(mere…)
Her slutter livet for din iPhone

BAGGRUND: Jeg har besøgt en robot, der kan adskille og sortere iPhones til genanvendelse. Går fremtiden mod mere miljørigtig genanvendelse?

(mere…)
Din iPad er fyldt op! Sådan sparer du plads

GUIDE: Din iPad er fyldt op. Hvad nu? Sådan ser du, hvad der fylder mest på din iPad. Læs hvordan du frigør lagerplads på din iPad.

(mere…)
Få et sikkert password på den lette måde

GUIDE: Læs her hvordan du får et sikkert password og beskytter dine onlinekonti og kodeord mod hackere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram