Phoamy fjerner vindstøjen fra mobilsamtalerne

4

WEB-TV: Phoamy sættes over mikrofonen på dit headset til telefonen, og på magisk vis forsvinder vindstøjen. Oplev her hvordan det virker.

Klovnenæsen fødte idéen

Phoamy fjerner vindstøjen (Foto: MereMobil.dk)
Phoamy fjerner vindstøjen (Foto: MereMobil.dk)

Når du går eller cykler, og bruger telefonens headset til samtaler, er vindstøj ofte et problem. Til tider kan modparten i samtalen, ikke høre hvad du siger, på grund af vindstøjen.

Et ufatteligt simpelt produkt, med navnet Phoamy, løser problemet, eller i hvert fald det meste af det. Når Phoamy sættes over mikrofonen udgør den en vindhætte. Så simpelt kan det gøres.

I ovenstående indslag kan du se, og ikke mindst høre, hvilken forskel Phoamy kan gøre.

Bag skumfidusen står Kenneth Tram. Hans idé startede med en rød klovnenæse, som han ved en samtale i blæsevejr med hans kone, satte over mikrofonen, hvorefter lyden straks blev markant bedre, og derved var idéen til telefon-vindhætten født.

Phoamy fås i forskellige udgaver. De billigste koster 99 kroner, mens du skal slippe 179 kroner for de dyreste. Så er der dog to vindhætter i pakken. Alt i alt gør begge versioner det samme, nemlig reducerer eller fjerner vindstøj.

Web-TV: Her er den måske ultimative beskyttelse af din iPhone

Se mere på Phoamy.com hvis du er interesseret i at vide mere. Udover at forhandle produktet på egen hjemmeside, har iværksætteren Kenneth Tram også fået en forhandleraftale med Humac og Teleselskabet 3 i stand. Det kan også findes hos Dansk Cyklist Forbund og Le Fix.

Mere til historien

På MereMobil.dk synes vi Phoamy er et af den slags produkter, der fortjener opmærksomhed, da det både løser et kæmpe problem, men også er en dansk født iværksætter idé, som er unik.

Læs også
Sony eksperimenterer med hjemmerobot – se den her

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer