Sony eksperimenterer med hjemmerobot – mød Xperia Agent

WEB-TV: Xperia Agent er et lille skridt mod en hjemmerobot, der kan hjælpe dig. Se her Xperia Agent gå de første spæde skridt.

Mere om konceptet Xperia Agent

Xperia Agent koncept (Foto: MereMobil.dk)

Xperia Agent koncept (Foto: MereMobil.dk)

Sony mener det er vanskeligt, at tjene penge nok til en fornuftig forretning, på smartphone-området alene. Derfor bliver Xperia varemærket fremadrettet brugt på flere typer af produkter, ud over smartphones.

Sony: Smartphones alene er ikke rentabelt nok

Det har resulteret i Xperia Ear, Eye, Projector og Agent. De tre sidste er konceptprodukter, der endnu ikke har en eksakt lanceringsdato eller pris. Det skal mest ses som designtanker. Sony vil dog komme tættere på disse detaljer i løbet 2016, fortæller de.

Med Xperia Agent flytter Walley ind i familien. Det er en lille robotlignende enhed, der forsøger, at være venlig og hjælpe med forskellige ting.

Xperia Agent er ikke et færdigt produkt endnu. Men tankerne bag er, at det skal være en slags “kunstig intelligens” i et meget tidligt stadie. Agent minder om fødselsdage du skal huske, fortæller om vejret og trafiksituationen og kan vise indkomne fotos fra sociale medier, via en lille indbygget projektor.

Brugeren kan aktivere og styre Xperia Agent med stemmestyring.

MereMobil.dk har besøgt Sony Mobile i Tokyo, Japan, og fået den første fremvisning af demoprogrammet for Xperia Agent konceptet. Demoen kan du se i videoen herover.

Som nævnt er Xperia Agent et konceptprodukt, der skal vise nogle tanker om, i hvilken retning det kan gå, men ikke nødvendigvis den retning det går. Måske netop også derfor er der ingen udmeldinger om hvornår forbrugerne kan få Agent i hænderne, eller til hvilken pris.

Spørgsmålet er også om forbrugerne kan se sig selv have en mini Walley i hjemmet. Hvad tænker du? Tror du et produkt som dette har en fremtid?

Mere til historien

Xperia Ear, et interaktivt headset med stemmekommandoer i stil med Siri og Google Now, kommer på markedet i 2016, lyder det fra Sony.

Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram