Samsung Galaxy S8 rygter om UHD skærm

10

RYGTE: Samsung Galaxy S8 får, ifølge rygterne, UHD skærm og dobbelt kamera. Den forbedrede opløsning vil gavne Virtual Reality.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S7 kom med nogle fine hastighedsforbedringer og opdateret kamera, men ellers var der ikke noget overraskende. Samlet endte S7 med hæderlige 5 ud af 6 stjerner, men der mangler flere forbedringer i forhold til forgængeren S6.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge test – gode men ikke fantastiske

En af de nyeste trends er Virtual Reality, og hvis man skal bruge S6 eller S7, så har skærmen for lav opløsning, da man tydeligt kan se de små pixels, når man kun holder skærmen få centimeter fra øjnene. Med en højere opløsning på UHD, 2160p, mod S7’erens QHD 1440p, kan VR blive en bedre oplevelse.

Samsung Galaxy S7 og Gear VR
Samsung Galaxy S7 og Gear VR

I hverdagen har en skærm med den høje Ultra HD opløsning på 2160 x 3840 pixels dog den ulempe, at det vil sluge en del ekstra batteri. Og lige netop ringe batteritid døjer Galaxy S7’eren i forvejen med, i forhold til konkurrenterne. Dog kan Samsung udnytte nyeste batteriteknologi, så man kan presse lidt ekstra tid ud af samme fysiske størrelse batteri.

Dobbelt kameralinse

Et andet rygte er, at Galaxy S8 også kan få dobbelt kamera som vi også har hørt med andre producenter.

Apple, Sony og LG rygtes alle til at få dobbelt linse, for at tage endnu bedre billeder. Huawei P9 har været til test, og den har dobbelt linse, men selvom det giver gode billeder er det ikke nogen revolution. Hvordan andre vil håndtere to linser vil tiden vise.

Hvad synes du om to linser og UHD skærm? Kan det vække din købelyst?

Mere til historien

Topmodeller fra Samsung, Apple og ofte også LG og Sony får tidligt en del rygter, hvoraf nogle er mere troværdige end andre. Når Sony allerede har taget hul på UHD skærme og Huawei har brugt dobbelt linse, er det ikke utænkeligt, at Galaxy S8 kan få disse to teknologier.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer