Danske Banks kunder kan nu bruge Swipp

Nu kan Danske Banks kunder betale i butikker og overføre penge med Swipp. Dermed presser Swipp for første gang MobilePay på hjemmebanen.

Swipp (Foto: Swipp)

Swipp (Foto: Swipp)

Den seneste opdatering af Swipp-applikationen giver adgang til, at alle danskere med en smartphone kan bruge Swipp – præcis som det kendes fra MobilePay-applikationen, som Danske Bank står bag. Dermed kommer kunderne hos landets største bank med i Swipp-løsningen.

Tidligere har det ikke været muligt for Danske Bank kunder at bruge Swipp, men det kan de altså nu.

 - Swipp tester ny type mobilbetaling i Lidl

- ”Vi er glade for at kunne sige til vores mange erhvervskunder, at alle nu kan bruge Swipp til at betale med i butikkerne. Vi ved, at det har været en udfordring for butikkerne, at især Danske Banks privatkunder ikke har kunnet bruge Swipp. Men nu kan man ude i butikkerne sige til alle kunder, at de skal bruge Swipp,” siger Martin F. Andersen, adm. direktør i Swipp.

Swipp (Foto: Swipp)

Swipp (Foto: Swipp)

Danske Bank kunderne bliver oprettet med deres betalingskort og altså ikke en del af konto-til-konto samarbejdet. Det betyder, at Danske Bank kunderne maksimalt kan overføre op til 10.000 kroner om dagen (årligt maks. 150.000 kroner), mens de der er en del af konto-til-konto-samarbejdet kan overføre op til 50.000 kroner om dagen.

Betal dine regninger i MobilePay

Swipp er dog glade for, trods begrænsningerne, at byde Danske Bank kunder velkomne på platformen.

- ”Selv om der er visse begrænsninger i løsningen, vil vi ikke ændre på de parametre, der gør Swipp særlig attraktiv for butikkerne. Også når det gælder brugere med kort, vil vi tilbyde butikkerne lave transaktionsomkostninger. Swipp dækker de omkostninger, der normalt er forbundet med et betalingskort,” fortæller Martin F. Andersen.

Du kan downloade Swipp gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Store.

Flere andre aktører, blandt andet Coop, arbejder på at åbne betalingstjenester. Herunder kan du se et indslag om Bip & Betal der åbner i efteråret.

Skærmbilleder fra Swipp

Web-TV: Vi har prøvet Coops nye betalingsløsning

Mere til historien

Swipp har tidligere i denne uge meldt ud, at Danske Banks konkurrent MobilePay er Swipp overlegen og Swipp derfor satser på erhvervskunderne. Nu applikationen er åbnet op for Danske Bank kunder kan det også være, at de får flere brugere til tjenesten.

Apple sagsøges på grund af Apple Pay

En dominerende markedsposition og manglende vilje til at lukke andre betalingsformer ind i deres økosystem, har ført til et søgsmål mod Apple.

(mere…)
Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram