Danske Banks kunder kan nu bruge Swipp

0

Nu kan Danske Banks kunder betale i butikker og overføre penge med Swipp. Dermed presser Swipp for første gang MobilePay på hjemmebanen.

Swipp (Foto: Swipp)
Swipp (Foto: Swipp)

Den seneste opdatering af Swipp-applikationen giver adgang til, at alle danskere med en smartphone kan bruge Swipp – præcis som det kendes fra MobilePay-applikationen, som Danske Bank står bag. Dermed kommer kunderne hos landets største bank med i Swipp-løsningen.

Tidligere har det ikke været muligt for Danske Bank kunder at bruge Swipp, men det kan de altså nu.

 – Swipp tester ny type mobilbetaling i Lidl

– ”Vi er glade for at kunne sige til vores mange erhvervskunder, at alle nu kan bruge Swipp til at betale med i butikkerne. Vi ved, at det har været en udfordring for butikkerne, at især Danske Banks privatkunder ikke har kunnet bruge Swipp. Men nu kan man ude i butikkerne sige til alle kunder, at de skal bruge Swipp,” siger Martin F. Andersen, adm. direktør i Swipp.

Swipp (Foto: Swipp)
Swipp (Foto: Swipp)

Danske Bank kunderne bliver oprettet med deres betalingskort og altså ikke en del af konto-til-konto samarbejdet. Det betyder, at Danske Bank kunderne maksimalt kan overføre op til 10.000 kroner om dagen (årligt maks. 150.000 kroner), mens de der er en del af konto-til-konto-samarbejdet kan overføre op til 50.000 kroner om dagen.

– Betal dine regninger i MobilePay

Swipp er dog glade for, trods begrænsningerne, at byde Danske Bank kunder velkomne på platformen.

– ”Selv om der er visse begrænsninger i løsningen, vil vi ikke ændre på de parametre, der gør Swipp særlig attraktiv for butikkerne. Også når det gælder brugere med kort, vil vi tilbyde butikkerne lave transaktionsomkostninger. Swipp dækker de omkostninger, der normalt er forbundet med et betalingskort,” fortæller Martin F. Andersen.

Du kan downloade Swipp gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Store.

Flere andre aktører, blandt andet Coop, arbejder på at åbne betalingstjenester. Herunder kan du se et indslag om Bip & Betal der åbner i efteråret.

Skærmbilleder fra Swipp

Web-TV: Vi har prøvet Coops nye betalingsløsning

Mere til historien

Swipp har tidligere i denne uge meldt ud, at Danske Banks konkurrent MobilePay er Swipp overlegen og Swipp derfor satser på erhvervskunderne. Nu applikationen er åbnet op for Danske Bank kunder kan det også være, at de får flere brugere til tjenesten.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer