Betal dine regninger i MobilePay

Danske Bank er klar med endnu et nyt tiltag i MobilePay-applikationen. Det bliver nu muligt, at betale fakturaer, der sendes til dig i MobilePay-app’en.

MobilePay Invoice (Foto: Danske Bank)

MobilePay Invoice (Foto: Danske Bank)

En ny mulighed er klar både til firmaer, som sender fakturaer ud, men også for alle de der skal betale en faktura. Danske Bank er nemlig klar med et nyt tiltag i MobilePay-applikationen. Det hedder MobilePay Invoice.

MobilePay Invoice gør det muligt, at betale diverse regninger hurtigt og nemt på farten. Så selvom det i de fleste netbank-applikationer er blevet nemt, ved at scanne kodelinjen – ja så er det med MobilePay Invoice endnu nemmere.

 – 3 millioner danskere bruger MobilePay

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

For virksomhederne kræver det kun, at de har kundens mobilnummer for de kan sende en regning ud.

– ”Det er en ægte win-win løsning. Kunden får sin regning digitalt og betaler nemt og enkelt. Virksomheden vil ofte få pengene hurtigere retur og opleve færre rykkere og mindre behov for fejlsøgning ved afstemning af betalinger,” siger Lars Sjögren, chef for Transaction Banking i Danske Bank.

Mod et mindre gebyr per udsendte regning kan virksomheder tilmelde sig Danske Banks nye løsning, der gør det muligt at sende fakturaer direkte til kundernes MobilePay-applikation.

Dermed kan du få regningen fra mekanikeren, vinduespudseren eller VVS’eren direkte i MobilePay. Udover at det er nemt for kunderne, så får virksomheden også pengene med det samme og fakturaen direkte i regnskabssystemet.

 – Betal med kort og MobilePay på én terminal

Når en regning sendes via MobilePay, så får modtageren en notifikation øjeblikkeligt, hvor regningens beløb, detaljer osv. ses og derefter er det blot at swipe til højre og så er regningen betalt. Den kan selvfølgelig også sættes til betaling frem til sidste betalingsfrist.

Betalingen fremgår under ”Aktiviteter” præcis som du er vant til i MobilePay.

De sidste tests af MobilePay Invoice er i gang

MobilePay Invoice løsningen åbner i juni for alle virksomheder, men netop nu er de sidste tests i gang hos udvalgte erhvervskunder, der blandt andet tæller forsikringsselskabet Top Danmark, som glæder sig til at kunne benytte løsningen fuldt ud.

– ”Rigtig mange af vores kunder er klar til at benytte elektroniske løsninger. Med MobilePays store udbredelse er løsningen perfekt til os, fordi vi kan sikre, at beløbet og referencen på betalingen altid bliver korrekt. Det vil gøre os mere effektive og vores kunder mere tilfredse, når de nu kan betale på farten,” spår Henrik Aksel Olsen, ansvarlig for digitale opkrævningsløsninger hos Topdanmark.

 – Coop vender MobilePay og Swipp ryggen

Løsningen bliver gratis for privatkunder, mens erhvervskunden skal betale et mindre gebyr per udsendte faktura/per betaling. Og alle danske virksomheder kan benytte MobilePay Invoice – også selvom de er kunde i en anden bank, det kræver dog en konto hos Danske Bank.

Mere til historien

MobilePay Invoice er bygget op på en kendt faktura-standard, som når virksomheder sender regninger til det offentlige i Danmark, nemlig NemHandel infrastrukturen. Ligesom også Danske Bank har valgt at bruge det fælles indbetalingskort.

MobilePay er klar med ny betalingsfunktion

Du kan nu sende penge til venner og familie i de nordiske lande, men det er ikke gratis.

(mere…)
iPhone-brugere SKAL kunne vælge Dankort i Apple Pay

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen minder banker og kortudbydere om de danske regler for betalinger.

(mere…)
Mobilbetaling hitter i Norden

Vi er særligt vilde med mobilbetalinger i Norden, hvor det nu er den næstmest benyttede betalingsmulighed.

(mere…)
Apple Pay presser prisen på Dankort i vejret

Dankort bliver dyrere for butikkerne. Endnu et skridt i den forkerte retning.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram