Betal med kort og MobilePay på én terminal

0

Nu er en ny dansk betalingsterminal klar, der både kan håndtere betalingskort og MobilePay-betaling.

Ny betalingsterminal til MobilePay og betalingskort (Foto: Danske Bank)
Ny betalingsterminal til MobilePay og betalingskort (Foto: Danske Bank)

En ny betalingsterminal har set dagens lys. Terminalen er danskudviklet af Danske Bank og GoAppified. Den kan håndtere både betalingskort og MobilePay-betaling.

Desuden forventes den nye terminal også at blive markant billigere end eksisterende terminaler og endda rumme øget funktionalitet.

 – Coop vender MobilePay og Swipp ryggen

Forventningen fra Danske Bank er, at den rammer plet hos mindst 50.000 erhvervsdrivende i detailhandlen, restauranter, trafikselskaber og forlystelsesparker.

Det er meningen, at den nye terminal enten kan integreres med kasseapparatet eller fungere mobilt og bærbart i butikkerne.

De kommende måneder vil den nye terminal blive testet hos pilotkunder, så der bliver indsamlet noget erfaring inden den endelige lancering. Testperioden starter  i april og vil ske i samarbejde med kassesystemleverandøren Ajour.

– ”Mange erhvervskunder har længe efterspurgt en terminal, som fleksibelt kan håndtere MobilePay og kort. Nu kommer den snart. Vi tror, den har et kæmpe potentiale og vil være interessant for mindst 50.000 danske virksomheder i især midtersegmentet,” siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay.

Terminalerne vil også blive demonstreret på Foodexpo-messen i Herning.

 – MobilePay slog nye rekorder i julemåneden

Nogle af dem, som allerede på nuværende tidspunkt har sagt ja til den nye terminal er restaurantkæden Madklubben og lakridsproducenten Bülow.

– “Vi glæder os til at teste den nye terminal hos Madklubben. Vi oplever, at mange af vores gæster i forvejen benytter MobilePay på deres telefoner, når de eksempelvis skal dele en regning internt. Nu kan tjeneren nemt og hurtigt give gæsten valget mellem at betale med kort eller MobilePay direkte på terminalen i restauranten,” siger Steffen Tang Lystbæk, økonomidirektør i Madklubben.

Ny betalingsterminal til MobilePay og betalingskort (Foto: Danske Bank)
Ny betalingsterminal til MobilePay og betalingskort (Foto: Danske Bank)

Bülow er af den overbevisning, at disse små all-in-one terminaler gør det nemmere og mere kundevenligt, at åbne nye udsalgssteder.

– ”Vores salgspersonale og kunder vil være glade for, at mobil- og kortbetaling bliver endnu smartere og endnu mere standardiseret. Kort og MobilePay er nu engang de betalingsmetoder, danskerne har taget til deres hjerter,” siger Johan Bülow, ejer af Lakrids by Johan Bülow.

Hvad med MobilePay Business?

Den nye betalingsterminal gør det muligt for flere erhvervsdrivende, at tage imod MobilePay. Men de mindre virksomheder kan fortsat benytte MobilePay Business, der ikke kræver en terminal.

Små butikker hilser MobilePay velkommen

Store kæder som Dansk Supermarked vil formentlig fortsat vælge den eksterne ”MobilePay”-enhed, der er solgt i omkring 20.000 eksemplarer.

Du kan læse mere om den nye terminal på MobilePay.dk.

Mere til historien

Den nye all-in-one terminal er en slags ”minicomputer”, hvor softwaren også løbende kan blive opdateret. Har virksomheder interesse i at høre nærmere, så kan de tilkendegive deres interesse på MobilePay.dk.

Læs også:
Tank bilen hos OK Benzin med MobilePay
MobilePay har ikke succes i butikkerne
Sjove 2015-facts om MobilePay

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer