Tank bilen hos OK Benzin med MobilePay

1

KORT NYT: Nu kan du fylde bilen op hos OK Benzin og betale med MobilePay

OK Benzin på Kochsgade i Odense (Foto: MereMobil.dk)
OK Benzin på Kochsgade i Odense (Foto: MereMobil.dk)

Funktionaliteten i tankapplikationen fra OK er udvidet til understøttelse af betaling med MobilePay. Hidtil har man kun kunne betale for brændstof i app’en via OKs benzinkreditkort.

Betalingen sker ved, at man åbner Tank & Betal applikationen før tankningen begynder. Her vælges den tankstation bilen holder ved (positionen findes automatisk) samt standeren, der skal vælges manuelt. Efter godkendelse med MobilePay kan tankningen begynde.

MobilePay benytter AppSwitch teknikken, som også ses i blandt andet DSBs billetapp. Her åbner applikationen automatisk MobilePay ved betaling, og skifter efterfølgende tilbage til applikationen man kom fra.

Aftalen mellem OK og MobilePay er den første på tankstationsområdet.

DSB har kæmpesucces med MobilePay

Mere til historien

På nogle tankstationer ses skilte om, at brug af mobiltelefoner under tankning ikke er tilladt, men ifølge Danske Bank er der ikke noget at frygte. I sjældne tilfælde i udlandet er der set eksempler på, at gnister har antændt benzindampe, men tilfældene har ikke kunne tilbageføres til mobilbrug.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer