Denne uges mobilnyheder – uge 15 2016

UGE 15: Den forgangne uge har budt på lanceringen af HTC 10, som er taiwanernes nyeste bud på en topmodel. Få overblikket her.

Ugens nyhederDen seneste uge har HTC offentliggjort deres nyeste flagskib HTC 10, hvilket har fyldt i nyhedsoversigten. Det virker til, at være en interessant topmodel fra den ellers kriseramte producent, så det er spændende at se, om den kan være medvirkende til, at skuden bliver vendt igen for HTC.

En anden ting der har fyldt den seneste uge er, at Samsung Galaxy S6-ejere har ventet længe på opdateringen til Android 6.0 Marshmallow. Og opdateringen har været ret så forsinket, hvilket har har givet en del irritation hos flere Samsung-ejere.

Vi kunne dog fredag den 15. april oplyse, at opdateringen langt om længe er klar til Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge ejere.

Samsung Galaxy S6 får endelig Android 6.0 Marshmallow opdatering

Chefredaktør John G. Pedersen har også været i Tokyo den forgangne uge og besøgt Sony’s hovedkvarter. Det har været en ret så interessant tur men også gjort, at John G. har haft muligheden for at pre-teste Sony Xperia X. Blandt andet på en fototur. Det har betydet, at vi har kunne se de første billeder taget med Xperia X, samt læse om John G.’s første indtryk.

LG G5 skulle angiveligt have haft salgsstart i dag, men LG oplyste ved udgangen af ugen, at telefonen desværre er forsinket på det danske marked.

LG G5 er forsinket i to uger

Tak fordi du har læst med den forgangne uge.

Ugens mobilnyheder – uge 15 2016

  1. Samsung Galaxy S6-ejere venter fortsat på Marshmallow
  2. Ingen optisk stabilisator i Huawei P9 og P9 Plus
  3. HTC 10 – pris og tilgængelighed
  4. Priserne stiger for Netflix-brugere
  5. HTC 10 – en tættere integration med Google
  6. Apple har frigivet iOS 9.3.2 i beta 1
  7. Se de første billeder taget med Sony Xperia X
  8. Outlooks mail-app bliver endnu smartere
  9. Mine første indtryk af Sony Xperia X
  10. HTC 10 – alle specifikationerne

Klik på overskriften for at læse artiklen.

 Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram