Denne uges mobilnyheder – uge 15 2016

0

UGE 15: Den forgangne uge har budt på lanceringen af HTC 10, som er taiwanernes nyeste bud på en topmodel. Få overblikket her.

Ugens nyhederDen seneste uge har HTC offentliggjort deres nyeste flagskib HTC 10, hvilket har fyldt i nyhedsoversigten. Det virker til, at være en interessant topmodel fra den ellers kriseramte producent, så det er spændende at se, om den kan være medvirkende til, at skuden bliver vendt igen for HTC.

En anden ting der har fyldt den seneste uge er, at Samsung Galaxy S6-ejere har ventet længe på opdateringen til Android 6.0 Marshmallow. Og opdateringen har været ret så forsinket, hvilket har har givet en del irritation hos flere Samsung-ejere.

Vi kunne dog fredag den 15. april oplyse, at opdateringen langt om længe er klar til Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge ejere.

Samsung Galaxy S6 får endelig Android 6.0 Marshmallow opdatering

Chefredaktør John G. Pedersen har også været i Tokyo den forgangne uge og besøgt Sony’s hovedkvarter. Det har været en ret så interessant tur men også gjort, at John G. har haft muligheden for at pre-teste Sony Xperia X. Blandt andet på en fototur. Det har betydet, at vi har kunne se de første billeder taget med Xperia X, samt læse om John G.’s første indtryk.

LG G5 skulle angiveligt have haft salgsstart i dag, men LG oplyste ved udgangen af ugen, at telefonen desværre er forsinket på det danske marked.

LG G5 er forsinket i to uger

Tak fordi du har læst med den forgangne uge.

Ugens mobilnyheder – uge 15 2016

  1. Samsung Galaxy S6-ejere venter fortsat på Marshmallow
  2. Ingen optisk stabilisator i Huawei P9 og P9 Plus
  3. HTC 10 – pris og tilgængelighed
  4. Priserne stiger for Netflix-brugere
  5. HTC 10 – en tættere integration med Google
  6. Apple har frigivet iOS 9.3.2 i beta 1
  7. Se de første billeder taget med Sony Xperia X
  8. Outlooks mail-app bliver endnu smartere
  9. Mine første indtryk af Sony Xperia X
  10. HTC 10 – alle specifikationerne

Klik på overskriften for at læse artiklen.

 Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer