Outlooks mail-app bliver endnu smartere

1

Outlook Mail applikationen får nu flere nye funktioner, hvilket blandt andet inkluderer Facebook, Evernote og Wunderlist.

e-mail, mail, brev, postMicrosoft har netop oplyst, at de er på vej med en opdatering til Outlook Mail applikationen, som byder på nye spændende funktioner. Og det inkluderer blandt andet, at du kan integrere kalendere og huskelister fra andre applikationer via Calender Apps.

 – Microsoft køber populær to-do list app

Dermed bliver det muligt også at synkronisere med kalendere fra Facebook, Wunderlist og Evernote i din Outlook Mail applikation. Det skriver Microsoft på deres officielle blog.

Med Calendar Apps lader Microsoft dig synkronisere din Facebook-konto med Outlook og altså dermed få muligheden for at se alle de begivenheder du er inviteret til, få notifikationer om fødselsdage osv. En af de smarte ting er, at du kan åbne invitationen til en begivenhed og se detaljer (tid, sted osv.), samt besvare invitationen helt uden at skulle åbne Facebook applikationen.

Det samme gør sig også gældende med Evernote og Wunderlist, hvor der altså nu også er integration med Outlook Mail via Calender App.

 – Microsoft sætter mere fokus på apps

Microsoft oplyser, at det kun er begyndelsen og de håber fremtiden vil byde på flere applikationer på sigt.

Du kan downloade Outlook Mail gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Har du en iPhone eller iPad og bruger Notat-programmet Noter, så kan du her se, hvordan du kan sikre dine Noter med en kode.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer