Microsoft køber populær to-do list app

Den prisvindende todo-app Wunderlist er overtaget af Microsoft, men ikke alle er tilfredse med opkøbet.

Screenshots fra Wunderlist

Screenshots fra Wunderlist

Wunderlist, en af de mest enkle og roste todo-list applikationer, er opkøbt af Microsoft for et sted mellem 100 og 200 millioner dollars. Opkøbet er bekræftet af både Microsoft og 6Wunderkinder, men prisen er ikke offentliggjort, og beror derfor på et løst grundlag.

Der er aktuelt over 13 millioner brugere af Wunderlist, der har sin styrke i enkelthed og crossplatform-synkronisering. Uanset hvilken enhed du er på, kan todo-listen benyttes. Der er også avancerede funktioner som deling af opgaver med andre brugere, samt oprettelse af en hovedopgave med underopgaver.

Microsoft har i forvejen todo- og opgavelister som en del af Outlook, og det er uklart, hvordan Wunderlist vil blive implementeret i dette univers.

I kommentarfeltet under nyheden udtrykker Wunderlist fans deres bekymring over købet. Nogle mener Microsoft ofte ødelægger det som de køber, og giver det et Microsoft-touch med eksempelvis trælse ikoner osv.

En skriver, at han ikke håber Wunderlist vil blive rebrandet, og skriver desuden, at Microsoft under normale omstændigheder ville kalde app’en ”Microsoft Personal Tasks Manager Professional”.

Microsoft oplyser, at Wunderlist fremadrettet vil være gratis på de eksisterede markeder, og prisen på betalingsversionen vil være uændret.

Microsoft sætter mere fokus på apps

Mere til historien

Den grundlæggende finansiering af Wunderlist-udviklingen var 100.000 euro. Siden da har flere venturekapitalfonde investeret i firmaet, og med Microsofts opkøb har investeringerne vist sig, at være pengene værd.

Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Microsoft og Activision Blizzard aftalen er godkendt

Nu er det officielt. Microsoft har fået grønt lys til opkøbet af Activision Blizzard.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
Nu fjernes det simple skriveprogram fra Windows

WordPad bliver ikke længere opdateret og udfases, fortæller Microsoft.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram