Microsoft køber populær to-do list app

Den prisvindende todo-app Wunderlist er overtaget af Microsoft, men ikke alle er tilfredse med opkøbet.

Screenshots fra Wunderlist

Screenshots fra Wunderlist

Wunderlist, en af de mest enkle og roste todo-list applikationer, er opkøbt af Microsoft for et sted mellem 100 og 200 millioner dollars. Opkøbet er bekræftet af både Microsoft og 6Wunderkinder, men prisen er ikke offentliggjort, og beror derfor på et løst grundlag.

Der er aktuelt over 13 millioner brugere af Wunderlist, der har sin styrke i enkelthed og crossplatform-synkronisering. Uanset hvilken enhed du er på, kan todo-listen benyttes. Der er også avancerede funktioner som deling af opgaver med andre brugere, samt oprettelse af en hovedopgave med underopgaver.

Microsoft har i forvejen todo- og opgavelister som en del af Outlook, og det er uklart, hvordan Wunderlist vil blive implementeret i dette univers.

I kommentarfeltet under nyheden udtrykker Wunderlist fans deres bekymring over købet. Nogle mener Microsoft ofte ødelægger det som de køber, og giver det et Microsoft-touch med eksempelvis trælse ikoner osv.

En skriver, at han ikke håber Wunderlist vil blive rebrandet, og skriver desuden, at Microsoft under normale omstændigheder ville kalde app'en ”Microsoft Personal Tasks Manager Professional”.

Microsoft oplyser, at Wunderlist fremadrettet vil være gratis på de eksisterede markeder, og prisen på betalingsversionen vil være uændret.

- Microsoft sætter mere fokus på apps

Mere til historien

Den grundlæggende finansiering af Wunderlist-udviklingen var 100.000 euro. Siden da har flere venturekapitalfonde investeret i firmaet, og med Microsofts opkøb har investeringerne vist sig, at være pengene værd.

Microsoft inviterer til event i oktober

Microsoft har sendt invitationerne ud til et nyt event, som finder sted i oktober. Måske nye Surface-produkter er på vej.

(mere…)
Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Cyklusapps giver private oplysninger videre

Mange kvinder gør brug af cyklusapps. Nye undersøgelser viser, at flere cyklusapps deler private oplysninger vidt og bredt.

(mere…)
Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram