Microsoft køber populær to-do list app

Den prisvindende todo-app Wunderlist er overtaget af Microsoft, men ikke alle er tilfredse med opkøbet.

Screenshots fra Wunderlist

Screenshots fra Wunderlist

Wunderlist, en af de mest enkle og roste todo-list applikationer, er opkøbt af Microsoft for et sted mellem 100 og 200 millioner dollars. Opkøbet er bekræftet af både Microsoft og 6Wunderkinder, men prisen er ikke offentliggjort, og beror derfor på et løst grundlag.

Der er aktuelt over 13 millioner brugere af Wunderlist, der har sin styrke i enkelthed og crossplatform-synkronisering. Uanset hvilken enhed du er på, kan todo-listen benyttes. Der er også avancerede funktioner som deling af opgaver med andre brugere, samt oprettelse af en hovedopgave med underopgaver.

Microsoft har i forvejen todo- og opgavelister som en del af Outlook, og det er uklart, hvordan Wunderlist vil blive implementeret i dette univers.

I kommentarfeltet under nyheden udtrykker Wunderlist fans deres bekymring over købet. Nogle mener Microsoft ofte ødelægger det som de køber, og giver det et Microsoft-touch med eksempelvis trælse ikoner osv.

En skriver, at han ikke håber Wunderlist vil blive rebrandet, og skriver desuden, at Microsoft under normale omstændigheder ville kalde app'en ”Microsoft Personal Tasks Manager Professional”.

Microsoft oplyser, at Wunderlist fremadrettet vil være gratis på de eksisterede markeder, og prisen på betalingsversionen vil være uændret.

- Microsoft sætter mere fokus på apps

Mere til historien

Den grundlæggende finansiering af Wunderlist-udviklingen var 100.000 euro. Siden da har flere venturekapitalfonde investeret i firmaet, og med Microsofts opkøb har investeringerne vist sig, at være pengene værd.

Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
NemID’s nedlukning er udskudt – MitID volder problemer

Mange danskere har endnu ikke fået MitID, men nu udskydes fristen med 4 måneder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram