Microsoft køber populær to-do list app

0

Den prisvindende todo-app Wunderlist er overtaget af Microsoft, men ikke alle er tilfredse med opkøbet.

Screenshots fra Wunderlist
Screenshots fra Wunderlist

Wunderlist, en af de mest enkle og roste todo-list applikationer, er opkøbt af Microsoft for et sted mellem 100 og 200 millioner dollars. Opkøbet er bekræftet af både Microsoft og 6Wunderkinder, men prisen er ikke offentliggjort, og beror derfor på et løst grundlag.

Der er aktuelt over 13 millioner brugere af Wunderlist, der har sin styrke i enkelthed og crossplatform-synkronisering. Uanset hvilken enhed du er på, kan todo-listen benyttes. Der er også avancerede funktioner som deling af opgaver med andre brugere, samt oprettelse af en hovedopgave med underopgaver.

Microsoft har i forvejen todo- og opgavelister som en del af Outlook, og det er uklart, hvordan Wunderlist vil blive implementeret i dette univers.

I kommentarfeltet under nyheden udtrykker Wunderlist fans deres bekymring over købet. Nogle mener Microsoft ofte ødelægger det som de køber, og giver det et Microsoft-touch med eksempelvis trælse ikoner osv.

En skriver, at han ikke håber Wunderlist vil blive rebrandet, og skriver desuden, at Microsoft under normale omstændigheder ville kalde app’en ”Microsoft Personal Tasks Manager Professional”.

Microsoft oplyser, at Wunderlist fremadrettet vil være gratis på de eksisterede markeder, og prisen på betalingsversionen vil være uændret.

Microsoft sætter mere fokus på apps

Mere til historien

Den grundlæggende finansiering af Wunderlist-udviklingen var 100.000 euro. Siden da har flere venturekapitalfonde investeret i firmaet, og med Microsofts opkøb har investeringerne vist sig, at være pengene værd.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer