Se de første billeder taget med Sony Xperia X

0

MereMobil.dk har været med Sony på fototur med den kommende smartphone Xperia X. Se de første billeder her.

Sony Xperia X (Foto: Sony Mobile)
Sony Xperia X (Foto: Sony Mobile)

MereMobil.dk har sendt chefredaktør John G. Pedersen til Tokyo, hvor han er på besøg hos Sony. Det har blandt andet betydet, at han har fået lov til at komme med Sony og en række udenlandske techjournalister på fototur med den nye Xperia X telefon, som altså først kommer på markedet i maj/juni herhjemme.

 – Sony klar med helt ny Xperia-serie

Billederne i galleriet herunder har John G. taget med en ”early production-sample” af Sony Xperia X. Og alle billederne er taget med auto-tilstand.

Du kan i videoklippet herunder se alle techjournalisterne, som er med Sony på pressetur i Japan under fototuren med Xperia X.

Vi er desværre ikke så heldige, at John G. får telefonen med sig hjem til en test, da der som tidligere nævnt er tale om en ”early production-sample”. Men vi glæder os til at modtage et testeksemplar på et senere tidspunkt.

 – Sony Xperia XA, X og X Performance side om side

Videoen herunder viser en demo af Steady Shot ”Intelligent Aktiv” med Sony Xperia X. Telefonen har ikke optisk billedstabilisering (OIS), men kun softwarebaseret.

Xperia X lanceres i Danmark i maj/jui og får en forventet pris på omkring 4.500 kroner uden abonnement. For priser og tilgængelighed på Xperia XA og Xperia X Performance se her.

Mere til historien

Xperia X-serien erstatter Xperia Z-serien oplyste Sony til Mobile World Congress, hvor Xperia X-serien blev præsenteret.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer