Se de første billeder taget med Sony Xperia X

MereMobil.dk har været med Sony på fototur med den kommende smartphone Xperia X. Se de første billeder her.

Sony Xperia X (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X (Foto: Sony Mobile)

MereMobil.dk har sendt chefredaktør John G. Pedersen til Tokyo, hvor han er på besøg hos Sony. Det har blandt andet betydet, at han har fået lov til at komme med Sony og en række udenlandske techjournalister på fototur med den nye Xperia X telefon, som altså først kommer på markedet i maj/juni herhjemme.

 – Sony klar med helt ny Xperia-serie

Billederne i galleriet herunder har John G. taget med en ”early production-sample” af Sony Xperia X. Og alle billederne er taget med auto-tilstand.

Du kan i videoklippet herunder se alle techjournalisterne, som er med Sony på pressetur i Japan under fototuren med Xperia X.

Vi er desværre ikke så heldige, at John G. får telefonen med sig hjem til en test, da der som tidligere nævnt er tale om en ”early production-sample”. Men vi glæder os til at modtage et testeksemplar på et senere tidspunkt.

 – Sony Xperia XA, X og X Performance side om side

Videoen herunder viser en demo af Steady Shot ”Intelligent Aktiv” med Sony Xperia X. Telefonen har ikke optisk billedstabilisering (OIS), men kun softwarebaseret.

Xperia X lanceres i Danmark i maj/jui og får en forventet pris på omkring 4.500 kroner uden abonnement. For priser og tilgængelighed på Xperia XA og Xperia X Performance se her.

Mere til historien

Xperia X-serien erstatter Xperia Z-serien oplyste Sony til Mobile World Congress, hvor Xperia X-serien blev præsenteret.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Google overrasker: Gør betalingsfunktioner gratis

Google Fotos åbnes nu lidt mere for dem, som ikke har et Google One abonnement.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram