Se de første billeder taget med Sony Xperia X

MereMobil.dk har været med Sony på fototur med den kommende smartphone Xperia X. Se de første billeder her.

Sony Xperia X (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X (Foto: Sony Mobile)

MereMobil.dk har sendt chefredaktør John G. Pedersen til Tokyo, hvor han er på besøg hos Sony. Det har blandt andet betydet, at han har fået lov til at komme med Sony og en række udenlandske techjournalister på fototur med den nye Xperia X telefon, som altså først kommer på markedet i maj/juni herhjemme.

 – Sony klar med helt ny Xperia-serie

Billederne i galleriet herunder har John G. taget med en ”early production-sample” af Sony Xperia X. Og alle billederne er taget med auto-tilstand.

Du kan i videoklippet herunder se alle techjournalisterne, som er med Sony på pressetur i Japan under fototuren med Xperia X.

https://www.youtube.com/watch?v=7NpBb7sD9qw&feature=youtu.be

Vi er desværre ikke så heldige, at John G. får telefonen med sig hjem til en test, da der som tidligere nævnt er tale om en ”early production-sample”. Men vi glæder os til at modtage et testeksemplar på et senere tidspunkt.

 – Sony Xperia XA, X og X Performance side om side

Videoen herunder viser en demo af Steady Shot ”Intelligent Aktiv” med Sony Xperia X. Telefonen har ikke optisk billedstabilisering (OIS), men kun softwarebaseret.

https://www.youtube.com/watch?v=ILryxqlv1CQ

Xperia X lanceres i Danmark i maj/jui og får en forventet pris på omkring 4.500 kroner uden abonnement. For priser og tilgængelighed på Xperia XA og Xperia X Performance se her.

Mere til historien

Xperia X-serien erstatter Xperia Z-serien oplyste Sony til Mobile World Congress, hvor Xperia X-serien blev præsenteret.

Politiet på vej med ansigtsgenkendelse i realtid

NSK har allerede nu adgang til system, som skanner ansigter og sammenholder dem med stillbilleder.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 VI | Test

TEST: Xperia 1 VI er på rette spor, men tilbyder ikke noget særligt i forhold til konkurrenterne – og så er den DYR! Her er min test af Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Hvorfor trækker Sony sig ikke fra smartphones?

Sony Xperia-telefonerne sælger ikke nok. Hvorfor trækker Sony sig ikke ud og dropper smartphones?

(mere…)
Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram