Se de første billeder taget med Sony Xperia X

MereMobil.dk har været med Sony på fototur med den kommende smartphone Xperia X. Se de første billeder her.

Sony Xperia X (Foto: Sony Mobile)

Sony Xperia X (Foto: Sony Mobile)

MereMobil.dk har sendt chefredaktør John G. Pedersen til Tokyo, hvor han er på besøg hos Sony. Det har blandt andet betydet, at han har fået lov til at komme med Sony og en række udenlandske techjournalister på fototur med den nye Xperia X telefon, som altså først kommer på markedet i maj/juni herhjemme.

 - Sony klar med helt ny Xperia-serie

Billederne i galleriet herunder har John G. taget med en ”early production-sample” af Sony Xperia X. Og alle billederne er taget med auto-tilstand.

Du kan i videoklippet herunder se alle techjournalisterne, som er med Sony på pressetur i Japan under fototuren med Xperia X.

Vi er desværre ikke så heldige, at John G. får telefonen med sig hjem til en test, da der som tidligere nævnt er tale om en ”early production-sample”. Men vi glæder os til at modtage et testeksemplar på et senere tidspunkt.

 - Sony Xperia XA, X og X Performance side om side

Videoen herunder viser en demo af Steady Shot ”Intelligent Aktiv” med Sony Xperia X. Telefonen har ikke optisk billedstabilisering (OIS), men kun softwarebaseret.

Xperia X lanceres i Danmark i maj/jui og får en forventet pris på omkring 4.500 kroner uden abonnement. For priser og tilgængelighed på Xperia XA og Xperia X Performance se her.

Mere til historien

Xperia X-serien erstatter Xperia Z-serien oplyste Sony til Mobile World Congress, hvor Xperia X-serien blev præsenteret.

iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
Sony Xperia 5 V test | the heat is on - på en forkert måde

TEST: Den bliver alt for varm, oplader langsomt og er ret dyr. Her er min test af Sony Xperia 5 V.

(mere…)
Sony klar med billig og kompakt trådløs højttaler

En ny kompakt trådløs højttaler fra Sony til en pris, hvor alle kan være med, har set dagens lys. Se pris og design her.

(mere…)
Detaljerne om Sony Xperia 5 V

I slutningen af september kommer Sony Xperia 5 V i butikkerne. Her får du detaljerne.

(mere…)
Sony er på vej med Xperia 5 V

Sony vil snart annoncere deres næste smartphone. Det ventes at Xperia 5 V, vil se dagens lys inden længe.

(mere…)
PlayStation Portal er navnet på Sonys håndholdte enhed

Sony PlayStation rygtes, at være på vej med en håndholdt enhed. Nu forlyder det, at navnet på denne bliver PlayStation Portal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram