HTC 10 – pris og tilgængelighed

HTC har netop lanceret deres nye topmodel HTC 10, som lander i handlen herhjemme i starten af maj. Se pris og tilgængelighed her.

HTC 10 (Foto: HTC)

HTC 10 (Foto: HTC)

HTC 10 virker til at blive en topmodel, som ikke lige går ubemærket hen, det bør den i hvert fald ikke gøre.

Der er lagt stor fokus på kameraet, batteriet og lyden i det nye flagskib fra den taiwanesiske mobilproducent. Så det er spændende at se, om de med den nye telefon fanger mobilkøberne igen og atter bliver synlige når det handler om markedsandele på mobilmarkedet.

 – Alt om den nye topmodel HTC 10

Den nye telefon kommer i farverne Glacier Silver og Carbon Gray på det danske marked, men der er altså umiddelbart ikke en hvid model, som der ellers har været skrevet om i rygterne. Med mindre den lanceres på et senere tidspunkt. HTC har tidligere haft tilbøjelighed til at lanceret nogle af deres telefoner i nye farvevarianter løbende efter lanceringen.

HTC 10 vil kunne forudbestilles fra i dag (12. april 2016) hos flere af forhandlerne. Men kommer først endeligt i handlen i starten af maj. Det oplyser HTC Danmark til MereMobil.dk.

HTC 10 (Foto: HTC)

HTC 10 (Foto: HTC)

HTC 10 – alle specifikationerne

Telefonen får en vejledende pris på 5.990 kroner uden abonnement for modellen med 32 GB intern hukommelse og vil kunne købes hos TDC, CBB, Bilka, CallMe, Telmore, Elgiganten og Telenor. Det er uvist om flere forhandlere vil følge, men disse er i hvert fald officielt oplyst af HTC ved annonceringen af telefonen.

Modellen med 64 GB intern hukommelse kommer umiddelbart ikke på det danske marked.

Mere til historien

Er du blevet interesseret i den nye telefon fra HTC og har du ikke set nok af den nye topmodel, så kan du se endnu flere billeder af den nye HTC 10-telefon her, samt brugerfladen med Android 6.0 Marshmallow og HTC Sense UI.

Læs også:

TEST: HTC One A9 – langt mere interessant end One M9

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram