HTC 10 – en tættere integration med Google

OFFICIELT: Efter utallige skriverier, lækkede billeder og video, så er HTC 10 langt om længe officielt afsløret. Læs om den nye topmodel fra HTC her.

HTC 10 (Foto: HTC)

HTC 10 (Foto: HTC)

HTC er klar med en ny topmodel, hvilket måske ikke er så overraskende da der har været utallige lækkede billeder og video af det nye flagskib.

Den nye HTC 10 kommer med en 5,2 tommer Quad HD skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels og 564ppi. Skærmen er af typen Super LCD 5 og Gorilla Glass. Skærmen reagerer desuden 50 procent bedre på berøringer end forrige generation.

HTC var den første producent til at sende en smartphone med Android 6.0 Marshmallow på markedet, da de i oktober 2015 sendte HTC A9 til salg i butikkerne.

- WEB-TV: Mine første indtryk af HTC One A9

 Med HTC 10 får du også den seneste Android-version, Android 6.0 Marshmallow, og HTC Sense.

HTC 10 kommer med Qualcomm Snapdragon 820 processor, 4 GB RAM, fingeraftrykslæser og et batteri på 3.000 mAh.

Alt i alt virker det til på specifikationerne, at der er tale om et flagskib med specifikationer i topklasse.

 - HTC 10 - se alle specifikationerne

HTC skriver selv i pressemeddelelsen, at de efter ét års utrætteligt arbejde med udgangspunkt i kundernes ærlige feedback er klar med resultatet, som er deres bedste og mest fuldendte smartphone til dato. HTC mener også selv, at HTC 10 er det nye referencepunkt for branchen.

HTC 10 (Foto: HTC)

HTC 10 (Foto: HTC)

HTC 10 er designet med en komplet glasbelagt front og så er den testet med mere end 10.000 fald i faldtest, ridsetest og korrosionstest, desuden er den også udsat for ekstreme temperaturer fra -20 graders celsius op til hele 60 grader celsius.

 - HTC lækket i promo-video forud for event

- "Designet på HTC 10 afspejler den brugeroplevelse, vi har arbejdet 12 måneder på at levere i vores nyeste topmodel: helstøbt, let, perfekt. Vi har samlet og forbedret de mest populære features fra tidligere generationer i en elegant og hårdfør skal, og desuden introduceret nogle helt nye som de første i verden. HTC 10 er den eneste smartphone, der kombinerer et af markedets bedste kameraer med 4K-videooptagelser og audiofil Hi-Res lyd. Samtidig har vi ryddet kraftigt op i brugerfladen, så brugeren får den ultimative frihed til at bruge alle de fantastiske redskaber i HTC 10,” lyder det fra Jan Costa Thiele, nordisk direktør for HTC.

WEB-TV: SE annonceringen af HTC 10

HTC: Et af markedets bedste kameraer er i HTC 10

HTC 10 (Foto: HTC)

HTC 10 (Foto: HTC)

HTC er ikke bleg for at sige, at hvis ikke kameraet i HTC 10 er det bedste, så er det i hvert fald et af de allerbedste smartphone-kameraer nogenside.

Der er endnu engang tale om UltraPixels, men en forbedret UltraPixel-sensor på 12 millioner pixel, og et f/1.8 objektiv, som opfanger op til 135 procent mere lys. Det gør at dine billeder bliver skarpere og mere detaljerede trods dårlig belysning.

 - WEB-TV: Ingen optisk stabilisator i Huawei P9 og P9 Plus

Kameraet er også hurtigt klar til at fange dine øjeblikke – kun 0,6 sekunder tager det før det er klar. Og med en forbedret laser-autofokus, der også kan lave kontinuerlig billedoptagelse.

Er man til mere professionelt brug, så kan man med Pro Mode tage billeder i RAW-format.

En anden detalje er, at HTC 10 er den første smartphone som har to kameraer med optisk billedstabilisator, da den også har optisk billedstabilisator på frontkameraet.

HTC 10 understøtter også 4K-videooptagelser med 24-bit stereolys, som den første smartphone i verden. Og HTC BoomSound HiFi Edition leverer en multimedieoplevelse uden sammenligning.

 - Nye HTC-telefoner kommer ikke til Danmark

HTC 10 (Foto: HTC)

HTC 10 (Foto: HTC)

Der er også arbejdet med, at få batteriforbruget minimeret på HTC 10, hvilket PowerBotics-systemet reducerer til en tredjedel. Oveni det kan man så oplade telefonen med Quick Charge 3.0, hvor batteriet kan oplades til halv kapacitet på kun en halv time.

HTC har også arbejdet på, at reducerer antallet af bloatware, hvilket er lykkedes fint. Ligesom du ikke længere er bundet af et usynligt gitter, men kan placerer dine apps hvor du ønsker med Freestyle-layoutet.

HTC 10 lander i handlen i starten af maj, men kan allerede nu forudbestilles hos flere forhandlere.

- HTC 10 - se pris og tilgængelighed

Det er endnu uvist om HTC 10 kan være telefonen, som atter giver HTC succes på smartphonemarkedet, men det bliver spændende at følge.

Mere til historien

HTC 10 har opnået en score på 88 ud af 100 i DxOMarks omfattende billedkvalitetstest – det højeste pointtal for mobile enheder p.t.

Læs også:

- HTC 10 - se alle billederne

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram