Se alle billederne af HTC 10

0

HTC er klar med en ny topmodel, som skal forsøge at få HTC på ”verdenskortet” igen mod Samsung, Apple og Huawei. Se billederne af den nye topmodel her.

HTC 10 (Foto: HTC)
HTC 10 (Foto: HTC)

HTC skal med den nye topmodel HTC 10 forsøge, at få markedsandelene igen mod konkurrenterne Samsung, Apple og Huawei.

Alt om den nye topmodel HTC 10

Om HTC 10 er telefonen, der for alvor gør HTC bliver en af de trendsættende producenter igen er uvist, men de har i hvert fald ændret mange ting i forhold til tidligere modeller ifølge dem selv.

– “Designet på HTC 10 afspejler den brugeroplevelse, vi har arbejdet 12 måneder på at levere i vores nyeste topmodel: helstøbt, let, perfekt. Vi har samlet og forbedret de mest populære features fra tidligere generationer i en elegant og hårdfør skal, og desuden introduceret nogle helt nye som de første i verden,” lyder det fra Jan Costa Thiele, nordisk direktør for HTC, i forbindelse med annonceringen af det nye flagskib.

HTC 10 – se alle specifikationerne

Flere danske teleselskaber er også klar med HTC på hylderne. Du kan allerede fra i dag forudbestille et eksemplar af HTC 10 hos flere forhandlere.

Herunder ser du et galleri med en masse billeder af HTC 10, samt brugerfladen med Android 6.0 Marshmallow og HTC Sense.

HTC 10 – dansk pris og tilgængelighed

HTC 10 kommer i handlen i slutningen af maj måned herhjemme.

Mere til historien

HTC har med HTC One M7, One M8 og One M9 høstet en række priser og flotte anmeldelser, men salgstallene har ikke været derefter, hvilket har bragt den taiwanesiske mobilproducent i en krise, som HTC 10 skal forsøge at få dem ud af igen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer