Forud for lancering flere lækkede billeder af HTC 10

I morgen er HTC klar med afsløringen af det, som ventes at være deres topmodel HTC 10 og forud for det er lækket flere billeder.

HTC 10 lækket (Kilde: GSMArena.com)HTC 10 lækket (Kilde: GSMArena.com)

HTC 10 lækket (Kilde: GSMArena.com)

Det ventes, at HTC vil afsløre en ny topmodel i morgen, der omtales som HTC 10 på rygtebørsen. Om det holder vand er endnu uvist.

Men en ting er sikkert og det er, at der nu er lækket endnu flere billeder af den kommende smartphone. Det skriver GSMArena.com.

 - HTC 10 afsløres den 12. april

Skal man tro de lækkede billeder, så vil der ikke længere være et HTC-logo på fronten af telefonen, som de ellers har været kendt for at have.

Rygterne lyder på, at HTC 10 kommer med en Snapdragon 820 processor, 5.2 tommer QHD skærm, 4 GB RAM, 12 megapixel UltraPixel kamera med OIS og laser autofokus, 5 megapixels frontkamera og enten 32 eller 64 GB intern hukommelse, samt et 3.000 mAh batteri.

Ifølge The Verge så vil HTC 10 komme i farverne black, gold og silver, men hjemmesiden Pocketnow.com har også lækket et billede, der angiveligt viser den nye HTC 10 topmodel i hvid.

 - HTC 10 i handlen kort efter lancering

HTC har tidligere meldt ud, at de vil afsløre noget spændende i morgen og det ventes altså der er tale om HTC 10.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret.

Mere til historien

Der har også allerede været lækket billeder, som forventes at være pressefotos af HTC 10.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram