Samsung Galaxy S6-ejere venter fortsat på Marshmallow

123

Android 6.0 Marshmallow opdateringen til Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge lader fortsat vente på sig hos de danske brugere.

Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge

Tilbage i medio februar bekræftede Samsung til MereMobil.dk, at Android 6.0 Marshmallow opdateringen ville komme til Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge enheder inden udgangen af marts måned. Men nu er vi inde i midt april og flere læsere stiller stadigvæk spørgsmålstegn til, hvornår opdateringen kommer til deres enheder.

Samme spørgsmål blev stillet i slutningen af marts, hvor vi kunne fortælle, at Samsungs officielle meddelelse var, at opdateringen var i gang med at blive udrullet i Norden.

– “We have begun the rollout of Android 6.0 Marshmallow for our latest Galaxy S models in the Nordic and hope to complete this work as soon as possible,” lød det officielle statement altså dengang fra Samsung.

Nu kommer Android 6.0 Marshmallow til Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Samsung kunne dog ikke oplyse, hvornår alle brugere ville have modtaget opdateringen. Men flere læsere på MereMobil.dk venter altså fortsat på opdateringen, men er ikke længere så tålmodige som de har været.

Se de store nyheder i Android Marshmallow på Galaxy S6 Edge

MereMobil.dk har gentagne gange den seneste uges tid forsøgt, at få et svar fra Samsung vedrørende den manglende opdatering. Men trods flere henvendelser har vi altså ikke kunne få nye oplysninger.

Har du en Samsung Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge og modtaget opdateringen, så skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Flere Samsung brugere har i vores kommentarfelter været trætte af, at opdateringen endnu ikke er kommet til deres enheder og mener det er for dårligt, at Samsung er så længe om at rulle en opdatering ud. Der er også enighed blandt brugerne om, at Samsung bør prioritere softwareopdateringer langt højere end tilfældet er i dag.

Læs også:

Her er Android N – se alle nyhederne

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
123 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer