Samsung Galaxy S6-ejere venter fortsat på Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow opdateringen til Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge lader fortsat vente på sig hos de danske brugere.

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge

Tilbage i medio februar bekræftede Samsung til MereMobil.dk, at Android 6.0 Marshmallow opdateringen ville komme til Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge enheder inden udgangen af marts måned. Men nu er vi inde i midt april og flere læsere stiller stadigvæk spørgsmålstegn til, hvornår opdateringen kommer til deres enheder.

Samme spørgsmål blev stillet i slutningen af marts, hvor vi kunne fortælle, at Samsungs officielle meddelelse var, at opdateringen var i gang med at blive udrullet i Norden.

- “We have begun the rollout of Android 6.0 Marshmallow for our latest Galaxy S models in the Nordic and hope to complete this work as soon as possible,” lød det officielle statement altså dengang fra Samsung.

- Nu kommer Android 6.0 Marshmallow til Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Samsung kunne dog ikke oplyse, hvornår alle brugere ville have modtaget opdateringen. Men flere læsere på MereMobil.dk venter altså fortsat på opdateringen, men er ikke længere så tålmodige som de har været.

- Se de store nyheder i Android Marshmallow på Galaxy S6 Edge

MereMobil.dk har gentagne gange den seneste uges tid forsøgt, at få et svar fra Samsung vedrørende den manglende opdatering. Men trods flere henvendelser har vi altså ikke kunne få nye oplysninger.

Har du en Samsung Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge og modtaget opdateringen, så skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Flere Samsung brugere har i vores kommentarfelter været trætte af, at opdateringen endnu ikke er kommet til deres enheder og mener det er for dårligt, at Samsung er så længe om at rulle en opdatering ud. Der er også enighed blandt brugerne om, at Samsung bør prioritere softwareopdateringer langt højere end tilfældet er i dag.

Læs også:

- Her er Android N - se alle nyhederne

Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Disse iPhones understøtter iOS 16

Til efteråret er Apple klar med iOS 16 til iPhone. Se hvilke iPhone-modeller der kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
iOS 16 siger farvel til disse telefoner

OVERBLIK: Når Apple til efteråret er klar med den store iOS 16-opdatering, så betyder det et farvel til nogle iPhone-modeller, der ikke kan opdateres til iOS 16.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
122 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram