Nu kommer Android 6.0 Marshmallow til Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

22

Galaxy S6 og S6 Edge modtager nu Android 6.0 Marshmallow, oplyser Samsung.

Galaxy S6 Edge
Galaxy S6 Edge

I midten af februar bekræftede Samsung, overfor MereMobil.dk, at Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge ville blive opdateret til Android 6.0 Marshmallow ”i løbet af marts måned”.

Nu er måneden gået, og danske S6 og S6 Edge ejere, har endnu ikke set skyggen af opdateringen, og på MereMobil.dk har vi fået mange læserspørgsmål om hvornår denne opdatering kommer.

Det kan vi svare på nu. Softwareopdateringen er på vej ud nu, lyder det fra Samsung.

– “We have begun the rollout of Android 6.0 Marshmallow for our latest Galaxy S models in the Nordic and hope to complete this work as soon as possible,” er det officielle statement.

Vi kan ikke sige hvornår alle har modtaget Android 6.0 på deres Galaxy S6 eller S6 Edge da den, som det beskrives, rulle ud over en periode.

Farvel til Galaxy S7 – her er de ting jeg savner

Når Android 6.0 er installeret vil telefonen have mange af de funktioner, som også findes i Galaxy S7 og S7 Edge.

Som med alle store opdateringer er det en fordel, hvis telefonen nulstilles totalt, og sættes op på ny. Ifølge vores erfaringer kan de fleste problemer efter en softwareopdatering løses ved en nulstilling til fabriksindstillinger.

Galaxy S7 Edge har det bedste kamera

Web-TV: Derfor er S6 et bedre køb end S7

Mere til historien

Giv gerne lyd i kommentarfejltet hvis din telefon er blevet opdateret. Galaxy S6 Edge+ er tidligere blevet opdateret til Android 6.0.1.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer