Android 6.0 til Galaxy S6’erne kommer i marts

10

Danske ejere at Samsung Galaxy S6-telefoner kan i marts se frem til at modtage Android 6.0 Marshmallow, oplyser Samsung Danmark.

Samsung Galaxy S6 Edge+
Samsung Galaxy S6 Edge+ og S6 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Samsungs familie af Galaxy S6-produkter bliver, her i Danmark, opdateret til Android 6.0 Marshmallow i løbet af marts måned. Det bekræfter Samsung overfor MereMobil.dk.

Produkterne, der vil modtage Android 6.0 Marshmallow, er Galaxy S6, Galaxy S6 Edge og Galaxy S6 Edge+.

På verdensplan har Samsung netop meldt ud, at Marshmallow til Galaxy S6 og S6 Edge nu ruller ud i de første områder, men her er Danmark ikke med.

Samsung: Marshmallow opdateringen på vej til S6 og S6 Edge

De første telefoner i markedet med Android 6.0 var Nexus 5X og Nexus 6P, der kom til salg i november 2015. Cirka samtidigt kom HTC One A9, den første telefon som Google ikke egenhændigt står bag, med Android 6.0 Marshmallow. Således skulle der altså gå yderligere fire måneder, inden verdens største smartphone-producent, blev klar med opdateringen til de seneste topprodukter.

 – Samsung betatester Android Marshmallow på Galaxy S6

Nu venter vi bare på Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, der kommer med Android 6.0 direkte fra salgspakken, bliver præsenteret og kommer til salg.

Her er hvad vi ved om Samsung Galaxy S7

Mere til historien

Samsung Galaxy A5 er kommet i ny udgave, der baserer sig på designet fra S6-serien. Læs her anmeldelsen af Galaxy A5 (2016).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer