Samsung inviterer til betatest af Marshmallow på Galaxy S6

Samsung vil undgå opdateringsbøvl. Galaxy S6 og S6 Edgeejere inviteres til betatest af Android 6.0 Marshmallow.

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge (Foto: Samsung)

Samsung er gået meget stille med dørene omkring den forventede opdatering til Android 6.0 Marshmallow på Galaxy S6-serien, men hen over julen kom der et lille pip fra den koreanske storproducent.

På den koreanske presseside lagde Samsung en presseskrivelse ud, hvor de søgte efter betatestere af Android 6.0 på Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge. Så noget kan tyde på, at der er udsigt til en opdatering inden det bliver sommer.

Deltagerne til betatesten blev søgt i Sydkorea, og er begrænset til enheder fra operatørerne KT og LG U+. Umiddelbart er Galaxy S6 Edge+ og Galaxy Note 5 ikke med i testprogrammet.

Ifølge SamMobile har Samsung Netherlands tidligere fortalt, at der aktuelt ingen planer er om et tilsvarende betatestprogram i Europa. Dette blev kort efter ændret, da Samsung åbnede et nyt vindue, hvor de ansøgte efter betatestere i Storbritannien, og de første har nu modtaget beta-opdateringen.

Der rekrutteres ikke længere deltagere, da tilmeldingen er lukket.

Vi må nu forvente, at Android Marshmallow i hvert fald ikke kommer ud til offentligheden før efter en given betaperiode er afsluttet. I videoen herunder kan du se nogle af nyhederne fra den kommnede Marshmallow-update til S6'erne.

- Læs testen af Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Marshmallow beta på Galaxy S6 Edge

Store problemer på Galaxy S5

Samsung vil formodentlig med betaprogrammet forsøge at undgå en gentagelse af de massive problemer, som udspandt sig omkring opdateringen af Galaxy S5 fra Android 4.4 KitKat til Android 5.0 Lollipop.

I februar 2015 måtte Samsung med øjeblikkelig virkning stoppe udrulningen af Android 5.0 Lollipop. S5-ejerne klagede over en lang række fejl fra MMS, der ikke kunne sendes eller modtages til overophedning af telefonen, manglede fotos osv. Først i begyndelsen af marts kunne Samsung genoptage opdateringen til Galaxy S5.

Galaxy S5 blev frigivet til salg globalt den 11. april 2014, og der skulle altså gå næsten et år, inden den første store opdatering nåede ud til slutbrugerne.

Android 5.0 Lollipop kom til de første brugere af Nexus-enheder den 12. november 2014. I oktober 2015 kunne de første udvalgte enheder opdateres til Android 6.0 Marshmallow, men ejere af en Samsung topmodel må altså igen vente ganske længe på deres opdatering.

Trods gentagne henvendelser til Samsung Danmark, er det endnu ikke lykkedes, at få en officiel udmelding omkring planerne for Android Marshmallow-opdateringer af S6-serien.

Web-TV: Her er Galaxy S6 Edge+

Mere til historien

Med opdateringen af Galaxy S6’erne til Android Marshmallow følger også en række nyheder til Edge-funktionerne på Edge-modellerne, har SamMobile tidligere rapporteret.

Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Pixel 7 Pro er næsten en Samsung-telefon

Indmaden i Google Pixel 7 Pro er primært fra Samsung, viser oplysninger fra Counterpoint Research, som har skilt enheden ad.

(mere…)
Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

(mere…)
Samsung Flex – du kan leje din Samsung-telefon

Samsung er klar med en ny service, der lader dig leje en Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Her er Samsungs nye Galaxy Book serie

Windows-computere i lækkert design, fed skærmkvalitet og kraftig ydelse - samt høj pris. Her er Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram