Samsung inviterer til betatest af Marshmallow på Galaxy S6

Samsung vil undgå opdateringsbøvl. Galaxy S6 og S6 Edgeejere inviteres til betatest af Android 6.0 Marshmallow.

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge (Foto: Samsung)

Samsung er gået meget stille med dørene omkring den forventede opdatering til Android 6.0 Marshmallow på Galaxy S6-serien, men hen over julen kom der et lille pip fra den koreanske storproducent.

På den koreanske presseside lagde Samsung en presseskrivelse ud, hvor de søgte efter betatestere af Android 6.0 på Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge. Så noget kan tyde på, at der er udsigt til en opdatering inden det bliver sommer.

Deltagerne til betatesten blev søgt i Sydkorea, og er begrænset til enheder fra operatørerne KT og LG U+. Umiddelbart er Galaxy S6 Edge+ og Galaxy Note 5 ikke med i testprogrammet.

Ifølge SamMobile har Samsung Netherlands tidligere fortalt, at der aktuelt ingen planer er om et tilsvarende betatestprogram i Europa. Dette blev kort efter ændret, da Samsung åbnede et nyt vindue, hvor de ansøgte efter betatestere i Storbritannien, og de første har nu modtaget beta-opdateringen.

Der rekrutteres ikke længere deltagere, da tilmeldingen er lukket.

Vi må nu forvente, at Android Marshmallow i hvert fald ikke kommer ud til offentligheden før efter en given betaperiode er afsluttet. I videoen herunder kan du se nogle af nyhederne fra den kommnede Marshmallow-update til S6'erne.

- Læs testen af Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Marshmallow beta på Galaxy S6 Edge

Store problemer på Galaxy S5

Samsung vil formodentlig med betaprogrammet forsøge at undgå en gentagelse af de massive problemer, som udspandt sig omkring opdateringen af Galaxy S5 fra Android 4.4 KitKat til Android 5.0 Lollipop.

I februar 2015 måtte Samsung med øjeblikkelig virkning stoppe udrulningen af Android 5.0 Lollipop. S5-ejerne klagede over en lang række fejl fra MMS, der ikke kunne sendes eller modtages til overophedning af telefonen, manglede fotos osv. Først i begyndelsen af marts kunne Samsung genoptage opdateringen til Galaxy S5.

Galaxy S5 blev frigivet til salg globalt den 11. april 2014, og der skulle altså gå næsten et år, inden den første store opdatering nåede ud til slutbrugerne.

Android 5.0 Lollipop kom til de første brugere af Nexus-enheder den 12. november 2014. I oktober 2015 kunne de første udvalgte enheder opdateres til Android 6.0 Marshmallow, men ejere af en Samsung topmodel må altså igen vente ganske længe på deres opdatering.

Trods gentagne henvendelser til Samsung Danmark, er det endnu ikke lykkedes, at få en officiel udmelding omkring planerne for Android Marshmallow-opdateringer af S6-serien.

Web-TV: Her er Galaxy S6 Edge+

Mere til historien

Med opdateringen af Galaxy S6’erne til Android Marshmallow følger også en række nyheder til Edge-funktionerne på Edge-modellerne, har SamMobile tidligere rapporteret.

iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram