Samsung inviterer til betatest af Marshmallow på Galaxy S6

Samsung vil undgå opdateringsbøvl. Galaxy S6 og S6 Edgeejere inviteres til betatest af Android 6.0 Marshmallow.

Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge (Foto: Samsung)

Samsung er gået meget stille med dørene omkring den forventede opdatering til Android 6.0 Marshmallow på Galaxy S6-serien, men hen over julen kom der et lille pip fra den koreanske storproducent.

På den koreanske presseside lagde Samsung en presseskrivelse ud, hvor de søgte efter betatestere af Android 6.0 på Samsung Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge. Så noget kan tyde på, at der er udsigt til en opdatering inden det bliver sommer.

Deltagerne til betatesten blev søgt i Sydkorea, og er begrænset til enheder fra operatørerne KT og LG U+. Umiddelbart er Galaxy S6 Edge+ og Galaxy Note 5 ikke med i testprogrammet.

Ifølge SamMobile har Samsung Netherlands tidligere fortalt, at der aktuelt ingen planer er om et tilsvarende betatestprogram i Europa. Dette blev kort efter ændret, da Samsung åbnede et nyt vindue, hvor de ansøgte efter betatestere i Storbritannien, og de første har nu modtaget beta-opdateringen.

Der rekrutteres ikke længere deltagere, da tilmeldingen er lukket.

Vi må nu forvente, at Android Marshmallow i hvert fald ikke kommer ud til offentligheden før efter en given betaperiode er afsluttet. I videoen herunder kan du se nogle af nyhederne fra den kommnede Marshmallow-update til S6’erne.

Læs testen af Samsung Galaxy S6 og S6 Edge

Marshmallow beta på Galaxy S6 Edge

Store problemer på Galaxy S5

Samsung vil formodentlig med betaprogrammet forsøge at undgå en gentagelse af de massive problemer, som udspandt sig omkring opdateringen af Galaxy S5 fra Android 4.4 KitKat til Android 5.0 Lollipop.

I februar 2015 måtte Samsung med øjeblikkelig virkning stoppe udrulningen af Android 5.0 Lollipop. S5-ejerne klagede over en lang række fejl fra MMS, der ikke kunne sendes eller modtages til overophedning af telefonen, manglede fotos osv. Først i begyndelsen af marts kunne Samsung genoptage opdateringen til Galaxy S5.

Galaxy S5 blev frigivet til salg globalt den 11. april 2014, og der skulle altså gå næsten et år, inden den første store opdatering nåede ud til slutbrugerne.

Android 5.0 Lollipop kom til de første brugere af Nexus-enheder den 12. november 2014. I oktober 2015 kunne de første udvalgte enheder opdateres til Android 6.0 Marshmallow, men ejere af en Samsung topmodel må altså igen vente ganske længe på deres opdatering.

Trods gentagne henvendelser til Samsung Danmark, er det endnu ikke lykkedes, at få en officiel udmelding omkring planerne for Android Marshmallow-opdateringer af S6-serien.

Web-TV: Her er Galaxy S6 Edge+

Mere til historien

Med opdateringen af Galaxy S6’erne til Android Marshmallow følger også en række nyheder til Edge-funktionerne på Edge-modellerne, har SamMobile tidligere rapporteret.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram