Samsung: Marshmallow opdateringen på vej til Galaxy S6 og S6 Edge

Nu skulle den være god nok. Samsung oplyser, at Android 6.0 Marshmallow er på vej til Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge på verdensplan.

Samsung Galaxy S6 og S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 og S6 Edge (Foto: Samsung)

Samsung har nu meldt officielt ud, at de har startet udrulningen af Android 6.0 Marshmallow opdateringen til Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge på verdensplan.

Den har også været på vej i noget tid efterhånden. Siden jul og nytår har Samsung betatestet Android 6.0 Marshmallow, men nu skulle den altså være klar i den endelige version.

 – TEST: Samsung Galaxy S6 og S6 Edge – ren topkarakter

Det ventes, at danske Samsung Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge ejere også i nær fremtid kan se frem til at få opdateringen på deres enhed, hvis den ikke allerede er dukket op. Dog har MereMobil.dk ikke fået dette bekræftet af Samsung Danmark.

Den seneste opgørelse fra Google omkring udbredelsen af Android-versioner viser i øvrigt, at det er lidt småt med udbredelsen af Android 6.0 Marshmallow. Dette har dog formentlig ændret sig en del til næste opgørelse, da der i mellemtiden er sendt opdatering ud til flere eksisterende telefoner.

Lollipop i hælene på KitKat – Marshmallow stadig for de udvalgte

Hvis du modtager Android 6.0 Marshmallow på din Samsung Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge enhed så må du gerne skrive i kommentarfeltet herunder.

Bemærk: Samsung ruller ud til Galaxy S6 og S6 Edge men ikke Galaxy S6 Edge+.

Mere til historien

Det ventes, at Samsung vil afsløre den næste topmodel søndag til et presseevent dagen før Mobile World Congress i Barcelona. De seneste rygter melder, at den kommer i tre forskellige farver: Sort, sølv og guld. MereMobil.dk dækker selvfølgelig denne event.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram