Samsung: Marshmallow opdateringen på vej til Galaxy S6 og S6 Edge

3

Nu skulle den være god nok. Samsung oplyser, at Android 6.0 Marshmallow er på vej til Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge på verdensplan.

Samsung Galaxy S6 og S6 Edge.
Samsung Galaxy S6 og S6 Edge (Foto: Samsung)

Samsung har nu meldt officielt ud, at de har startet udrulningen af Android 6.0 Marshmallow opdateringen til Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge på verdensplan.

Den har også været på vej i noget tid efterhånden. Siden jul og nytår har Samsung betatestet Android 6.0 Marshmallow, men nu skulle den altså være klar i den endelige version.

 – TEST: Samsung Galaxy S6 og S6 Edge – ren topkarakter

Det ventes, at danske Samsung Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge ejere også i nær fremtid kan se frem til at få opdateringen på deres enhed, hvis den ikke allerede er dukket op. Dog har MereMobil.dk ikke fået dette bekræftet af Samsung Danmark.

Den seneste opgørelse fra Google omkring udbredelsen af Android-versioner viser i øvrigt, at det er lidt småt med udbredelsen af Android 6.0 Marshmallow. Dette har dog formentlig ændret sig en del til næste opgørelse, da der i mellemtiden er sendt opdatering ud til flere eksisterende telefoner.

Lollipop i hælene på KitKat – Marshmallow stadig for de udvalgte

Hvis du modtager Android 6.0 Marshmallow på din Samsung Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge enhed så må du gerne skrive i kommentarfeltet herunder.

Bemærk: Samsung ruller ud til Galaxy S6 og S6 Edge men ikke Galaxy S6 Edge+.

Mere til historien

Det ventes, at Samsung vil afsløre den næste topmodel søndag til et presseevent dagen før Mobile World Congress i Barcelona. De seneste rygter melder, at den kommer i tre forskellige farver: Sort, sølv og guld. MereMobil.dk dækker selvfølgelig denne event.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer