Samsung: Marshmallow opdateringen på vej til Galaxy S6 og S6 Edge

Nu skulle den være god nok. Samsung oplyser, at Android 6.0 Marshmallow er på vej til Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge på verdensplan.

Samsung Galaxy S6 og S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 og S6 Edge (Foto: Samsung)

Samsung har nu meldt officielt ud, at de har startet udrulningen af Android 6.0 Marshmallow opdateringen til Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge på verdensplan.

Den har også været på vej i noget tid efterhånden. Siden jul og nytår har Samsung betatestet Android 6.0 Marshmallow, men nu skulle den altså være klar i den endelige version.

 - TEST: Samsung Galaxy S6 og S6 Edge – ren topkarakter

Det ventes, at danske Samsung Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge ejere også i nær fremtid kan se frem til at få opdateringen på deres enhed, hvis den ikke allerede er dukket op. Dog har MereMobil.dk ikke fået dette bekræftet af Samsung Danmark.

Den seneste opgørelse fra Google omkring udbredelsen af Android-versioner viser i øvrigt, at det er lidt småt med udbredelsen af Android 6.0 Marshmallow. Dette har dog formentlig ændret sig en del til næste opgørelse, da der i mellemtiden er sendt opdatering ud til flere eksisterende telefoner.

- Lollipop i hælene på KitKat – Marshmallow stadig for de udvalgte

Hvis du modtager Android 6.0 Marshmallow på din Samsung Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge enhed så må du gerne skrive i kommentarfeltet herunder.

Bemærk: Samsung ruller ud til Galaxy S6 og S6 Edge men ikke Galaxy S6 Edge+.

Mere til historien

Det ventes, at Samsung vil afsløre den næste topmodel søndag til et presseevent dagen før Mobile World Congress i Barcelona. De seneste rygter melder, at den kommer i tre forskellige farver: Sort, sølv og guld. MereMobil.dk dækker selvfølgelig denne event.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram