3 ting jeg savner på Samsung Galaxy S7 og S7 Edge

Farvel til Galaxy S7 og S7 Edge, og det er ikke meget jeg savner, efter årets topmodeller er sendt retur.

Samsung Galaxy S7 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S7 (Foto: MereMobil.dk)

Så fik Samsung deres Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge tilbage efter endt testperiode. Ingen tvivl om det er fede telefoner, som helt klart sætter en høj standard for, hvordan et topprodukt skal fungere og se ud.

Jeg startede min test med Edge-modellen, som i designudtrykket er den klart fedeste, men jeg blev aldrig venner med Edge-funktionerne, der kun til en vis grad giver mening. Årsagen ligger nok i, at man ikke bruger telefonen på den måde, som Samsung lægger op til. Så for mig skulle Edge-delen virkelig indøves.

En anden udfordring lå i, at den buede skærm gav mange fejltryk, fordi følsomheden når helt ud til kanten.

Jeg tog derfor Galaxy S7’eren i brug i den flade udgave, og til min overraskelse har jeg ikke savnet Edge-funktionerne. Desuden synes jeg Galaxy S7 ligger bedre i hånden.

Test: Galaxy S7 og S7 Edge er gode men ikke fantastiske

Farvel til S7’erne

Samsung Galaxy S6 Edge+

Samsung Galaxy S6 Edge+

Som nævnt er S7-telefonerne nu returneret. I stedet har jeg fundet Samsung Galaxy S6 Edge+ frem fra skuffen.

Siden jeg havde S6 Edge+ i brug sidst er den blevet opdateret til Android 6.0.1 Marshmallow med mange af de samme muligheder, som Samsung tilbyder på Galaxy S7.

Når jeg skal være ærlig, så er der meget få ting jeg savner på S6 Edge+, og savnene er ikke så udtalte, at jeg ville være parate til at smide de ekstra penge, som en Galaxy S7-model koster.

Always On: Den konstante visning af ur og dato mangler jeg på S6 Edge+, da jeg fandt den temmelig nyttig på de nyeste modeller.

Wallpaper: Baggrundsfarven på S7-telefonerne synes jeg er bedre end på S6. Den dybe blå farve finder jeg tiltalende. Heldigvis fandt jeg S7-wallpaper på nettet.

Kamera: S7 og S7 Edge er påviseligt bedre på fotodelen end S6’erne særligt i mørke omgivelser. Jeg lever med det, for S6 Edge+ har stadig et super kamera, der scorer 87 i DXO Marks kameratest. Her får S7 Edge 88 point.

Dermed er vi tilbage ved, at sidste års S6-serie stadig er virkelig fede produkter, og den ekstra processorhastighed S7’erne tilbyder, mangles ikke i dagligdagen.

Analyse: Så hurtigt falder Galaxy S7’erne i pris

Derfor er S6 et bedre køb end Galaxy S7

Mere til historien

Galaxy S7 og S7 Edge er, som så mange andre telefoner, ikke beregnet til at smide med. En test har vist, at S7’erne ikke er fortovssikker.

Læs også:
Guide: 5 ting du skal vide, før du køber Galaxy S7 og S7 Edge
5 tips til Galaxy S7 og S7 Edge

Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram