Samsung Galaxy S6 får endelig Android 6.0 Marshmallow opdatering

ENDELIG: Nu begynder danske S6 og S6 Edge ejere at kunne downloade Marshmallow – over 14 dage forsinket. Har du fået din?

Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow

I midten af februar meddelte Samsung fra officiel side, at Android 6.0 Marshmallow til Galaxy S6 og S6 Edge ville komme til Danmark i løbet af marts, men 14 dage inde i april havde opdateringen endnu ikke indfundet sig.

Samsung er, trods vores opfølgninger, ikke vendt retur med nye oplysninger om planerne for opdateringen, men nu sker der endelig noget, kan vi konstatere i kommentarfeltet på tidligere artikler om emnet, samt på vores Facebook-side.

Fredag den 15. april 2016, altså mindst 14 dage over tid, begynder Galaxy S6-ejerne i Danmark, rent faktisk at kunne hente Android 6.0.

Sagen har givet Samsung mange negative kommentarer med på vejen. Her er et par eksempler:

Jørgen: – ”Jeg har en Edge og har intet modtaget. Er vildt skuffet over deres opdaterings politik og egentlig også over for mobilen i sig selv”

Michael: –  ”Har haft masser Samsung, det er de samme frustrationer hver gang, har ikke fortrudt mit skifte til Google Nexus 6P slipper for alt Samsungs lorte programmer man ikke kan afinstallere, og den holder bedre strøm, og er garanteret de nyeste opdateringer”

Thumelumse: – ”Venter også spændt på opdateringen. Håber den kommer i april måned, selvom de lovede den skulle udkomme i marts måned. Man kan vel godt sige jeg er en smule skuffede”

Briansmeden:  – ”Jeg vælger ikke Samsung næste gang det er sikkert”

Galaxy S6-ejere venter fortsat på Marshmallow

Lad os høre fra dig, hvis du også kan hente Android 6.0 Marshmallow til din Samsung Galaxy S6 og S6 Edge nu.

Web-tv: Se testen af Galaxy S7

Mere til historien

Samsung opdaterede allerede for længe siden Galaxy S6 Edge+ til Android 6.0. Det er umiddelbart kun S6 og S6 Edge der har hængt i bremsen.

Læs også:
Store nyheder i Marshmallow på Galaxy S6 Edge

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
32 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram