Samsung Galaxy S6 får endelig Android 6.0 Marshmallow opdatering

32

ENDELIG: Nu begynder danske S6 og S6 Edge ejere at kunne downloade Marshmallow – over 14 dage forsinket. Har du fået din?

Android 6.0 Marshmallow
Android 6.0 Marshmallow

I midten af februar meddelte Samsung fra officiel side, at Android 6.0 Marshmallow til Galaxy S6 og S6 Edge ville komme til Danmark i løbet af marts, men 14 dage inde i april havde opdateringen endnu ikke indfundet sig.

Samsung er, trods vores opfølgninger, ikke vendt retur med nye oplysninger om planerne for opdateringen, men nu sker der endelig noget, kan vi konstatere i kommentarfeltet på tidligere artikler om emnet, samt på vores Facebook-side.

Fredag den 15. april 2016, altså mindst 14 dage over tid, begynder Galaxy S6-ejerne i Danmark, rent faktisk at kunne hente Android 6.0.

Sagen har givet Samsung mange negative kommentarer med på vejen. Her er et par eksempler:

Jørgen: – ”Jeg har en Edge og har intet modtaget. Er vildt skuffet over deres opdaterings politik og egentlig også over for mobilen i sig selv”

Michael: –  ”Har haft masser Samsung, det er de samme frustrationer hver gang, har ikke fortrudt mit skifte til Google Nexus 6P slipper for alt Samsungs lorte programmer man ikke kan afinstallere, og den holder bedre strøm, og er garanteret de nyeste opdateringer”

Thumelumse: – ”Venter også spændt på opdateringen. Håber den kommer i april måned, selvom de lovede den skulle udkomme i marts måned. Man kan vel godt sige jeg er en smule skuffede”

Briansmeden:  – ”Jeg vælger ikke Samsung næste gang det er sikkert”

Galaxy S6-ejere venter fortsat på Marshmallow

Lad os høre fra dig, hvis du også kan hente Android 6.0 Marshmallow til din Samsung Galaxy S6 og S6 Edge nu.

Web-tv: Se testen af Galaxy S7

Mere til historien

Samsung opdaterede allerede for længe siden Galaxy S6 Edge+ til Android 6.0. Det er umiddelbart kun S6 og S6 Edge der har hængt i bremsen.

Læs også:
Store nyheder i Marshmallow på Galaxy S6 Edge

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
32 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer