Denne uges mobilnyheder – uge 11

0

UGE 11: Den seneste uge har budt på nogle interessante nyheder, hvor en af dem er et nyt dansk mobilselskab der er klar til konkurrencen, mens andre hæver priserne.

Ugens nyhederDet nye danske mobilselskab Plenti har kun ét abonnement, dermed er der skåret ned på valgmulighederne. Enten er det ja – eller nej! Og konceptet minder lidt om en blanding af Zenji og Telmore Play. Abonnementet hos Plenti inkluderer fri tale, frit dataforbrug og naturligvis de obligatoriske SMS’er og MMS’er. Derud over kommer abonnementet med adgang til en række tjenester som digitale udgaver af Se og Hør, Femina, Euroman, Alt for damerne m.v.  Der kan også læses betalingsartikler fra Berlingske og Ekstra Bladet. Kunderne kan desuden besøge Tivoli i København uden at betale for det.

Men selvom det lyder ganske lovende for mange, så er der alligevel et men… Alt er nemlig ikke inkluderet hos Plenti, selvom det lyder sådan.

 – Alt er (ikke) inkluderet hos Plenti

Alt imens et nyt teleselskab har set dagens lys, så har TDC meldt ud, at de atter hæver priserne og denne gang rammer det også eksisterende kunder.

Ugen har også budt på en række andre nyheder, hvoraf en del af dem har omhandlet de nye Galaxy S7-modeller fra Samsung, hvor der blandt andet er udsendt en opdatering til og forsalget af de to nye topmodeller har slået tidligere rekorder hos Samsung.

Microsoft har også langt om længe udsendt Windows 10 Mobile opdateringen til en række Lumia-modeller. Se hvilke modeller der får opdateringen i første runde i linket herunder.

 – Windows 10 Mobile er frigivet til download

Vi glæder os allerede til en ny og spændende uge i næste uge, hvor Apple blandt andet holder event mandag aften.

Læs ugens mest læste artikler herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 11 2016

01. Alt er (ikke) inkluderet hos Plenti
02. Hold nu op med at lukke dine apps
03. 5 ting du skal vide, før du køber Galaxy S7 eller S7 Edge
04. Det bliver atter dyrere at bruge mobilen
05. Apple på vej med endnu større iPhone-model
06. Samsung udsender update til Galaxy S7’erne
07. Plenti – ét selskab, ét abonnement
08. Samsung: Forsalget af Galaxy S7’erne slår alle rekorder
09. Galaxy S7’erne er ikke fortovssikker
10. TDC, Telmore og Fullrate sætter priserne op for gamle kunder

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Og god påskeferie til jer der har det – og god påske til alle når vi når så langt.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer