Samsung: Forsalget af Galaxy S7’erne slår alle rekorder

0

Det officielle salg starter i dag, men allerede nu forsalget af Galaxy S7-modellerne slået alle rekorder, det oplyser Samsung.

Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

MereMobil.dk har tidligere skrevet, at det lignede Samsung ville få et rekord forsalg af de to nye topmodeller Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Og nu oplyser Samsung i en pressemeddelelse, at det faktisk er tilfældet.

De nye flagskibstelefoner har fået flere forudbestillinger end nogen anden Galaxy-lancering i Europa, lyder det fra Samsung.

 – 5 ting du skal vide, før du køber Galaxy S7 eller S7 Edge

Hvilket underbygges med, at salget af Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge i pre-order-perioden har solgt mere end det dobbelte af tidligere Galaxy-enheder i Europa. Og alene i de nordiske lande er antallet af forudbestillinger steget med mere end 200 procent sammenlignet med lanceringen af forgængerne Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge sidste år.

MereMobil.dk har også tidligere skrevet, at Galaxy S7 Edge var den mest populære af de to telefoner, og når Samsung gør tallene op, så viser det sig, at den står for 61 procent af de samlede forudbestillinger i Europa.

Mobilkøberne foretrækker Galaxy S7 Edge fremfor Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: Samsung)

– ”At efterspørgslen efter Galaxy S7 og S7 edge har været så overvældende, tror jeg i vid udstrækning kan tilskrives, at vi har lyttet til vores brugeres behov i produktudviklingen. Eksempelvis har vi tilføjet plads til ekstra hukommelseskort, gjort telefonen modstandsdygtig over for støv og vand, og så har vi øget batterilevetiden en betragtelig del. Et godt kamera og et stilrent design er også faktorer, som vores brugere har efterspurgt, så det har vi inkluderet i de nye telefoner,” fortæller Jimmy Voss, salgschef for telecom hos Samsung Danmark.

 – TEST: Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

De vejledende priser på de nye Galaxy S7-modeller er henholdsvis 5.699 kroner uden abonnement for Galaxy S7, mens Galaxy S7 Edge modellen koster 6.499 kroner i vejledende pris.

 – Samsung Galaxy S7-modellerne klar til salg

WEB-TV: Første kig på Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Mere til historien

Samsung havde til forudbestillingerne i de europæiske lande inkluderet et Samsung Gear VR i prisen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer