Samsung Galaxy S7-modellerne klar til salg

0

I dag er dagen, hvor forårets måske mest eftertragtede Android-topmodeller, de to nye Galaxy S7’ere fra Samsung, er kommet til salg i butikkerne. Læs mere her.

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S7 og S7 Edge (Foto: Samsung)

Det er få uger siden, at Samsung offentliggjorde de længe ventede Galaxy S7-topmodeller til dette års Mobile World Congress.

 – Officielt: Alt om de nye Galaxy S7 modeller fra Samsung

Og i dag er så dagen, hvor de er tilgængelige i landets telebutikker efter en forsalgsperiode, hvor telefonerne er kommet godt fra start. Samsung havde også skruet et godt forsalgstilbud sammen, hvor mobilkøberne fik en gratis Samsung Gear VR-brille med i købet. Men det var altså sidste chance i går.

Samsung Galaxy S7’erne står til rekord forsalg

I øvrigt var det muligt, hvis man købte telefonerne tidligt nok, at modtage dem før i dag. Så der kan altså være mobilkøbere, som allerede inden i dag har fået telefonerne i hænderne.

Har du lidt tålmodighed, så er der dog en del penge at spare hvis du kan vente lidt. Læs mere omkring prisudviklingen på forgængerne Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge her.

Meremobil.dk har netop anmeldt Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge og du kan læse den meget uddybende test her.

Den vejledende pris på de nye Galaxy S7-modeller er henholdsvis 5.699 kroner uden abonnement for Galaxy S7, mens Galaxy S7 Edge modellen koster 6.499 kroner i vejledende pris.

WEB-TV: Første kig på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

 

Mere til historien

MereMobil.dk har også testet Samsung Gear VR, og er yderst begejstrede. Du kan læse testen her.

Læs også:
– Her er forskellen på Samsung Galaxy S6 og S7

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer