Samsung Galaxy S7’erne står til rekord forsalg

0

Forsalget på de nye Samsung topmodeller er startet, og det ser ud til, at Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge kommer godt fra start med et rekord-forsalg.

Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: Samsung)

Ifølge en uofficiel rapport, så går forsalget af de nye Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge telefoner fra Samsung rigtigt godt. Telefonen kan købes i forsalg på 60 markeder, og ifølge den russiske technologi-journalist Eldar Murtazin, så ser det ud til Galaxy S7-modellerne får et rekord forsalg. Det skriver GSMArena.com.

Også de danske teleselskaber melder om stor interesse og efterspørgsel på de nye telefoner fra Samsung.

Danskerne er på forhånd vilde med Galaxy S7’erne

Eldar Murtazin afslører også, at nogle uofficielle statistikker viser, at 64 procent af de forudbestilte telefoner er Galaxy S7 Edge modellen, selvom den er dyrere end Galaxy S7.

Samsung har endnu ikke meldt noget ud officielt omkring forsalget af deres nye telefoner, som har salgsstart fredag den 11. marts. Så de kan nå at sælge endnu flere end tilfældet er i skrivende stund.

Forudbestiller man enten Samsung Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge inden torsdag den 10. marts, så får man et Samsung Gear VR med i købet – og er man i rigtig god med forudbestillingen modtager man telefonen nogle dage inden salgsstarten.

 – Forudbestil Galaxy S7’erne og få den før tid

Ifølge GSMArena.com, så vil Samsung producere 17.2 millioner enheder af de nye modeller frem til april i år.

Første kig på Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Mere til historien

Foruden de nye Samsung-modeller, Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, så er der også andre telefoner, som kommer i sortiment hos teleselskaber og mobilforhandlere i marts måned. Du kan se overblikket over, hvilke telefoner der bliver tilgængelige i Danmark her.

Læs også:
Ikke dual-SIM på Galaxy S7 i Danmark
Her er forskellen på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer