Danskerne er på forhånd vilde med Galaxy S7’erne

1

Danskerne er indtil videre vilde med de nye Samsung-modeller Galaxy S7 og S7 Edge. Forsalget tyder på en varm velkomst.

Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: Samsung)

Det er kun lidt over en uge siden, at Samsung offentliggjorde dette forårs toptelefoner – modellerne Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, men forsalget startede med det samme rundt i verden. Og danskerne har indtil nu givet produkterne en varm velkomst.

 – Officielt: Alt om de nye Galaxy S7 modeller fra Samsung

– ”Forsalget af Samsung Galaxy S7 og S7 Edge går rigtig godt. Kunderne har taget rigtig godt imod de nye modeller, som ser ud til at overgå sidste års udgivelse, når man ser på salget. Som noget helt nyt får man også en Virtual Reality-brille (Gear VR) med i købet, når man forudbestiller sin S7 eller S7 Edge, og sammen med det hamrende flotte design og kraftige specifikationer er det noget, som rigtig mange finder interessant ved dette års pre-sale,” lyder det fra Telia Danmark til MereMobil.dk.

Det er ikke kun Telia, som oplever en stor interesse og efterspørgsel efter de nye produkter. Også teleselskabet 3 og TDC vurderer, at de nye telefoner fra Samsung kan blive en større salgssucces end forgængeren.

– ”Forsalget af S7 går faktisk rigtig godt. Det har allerede oversteget vores pre-sale salg ifm. S6’eren. Hvis den tendens fortsætter, vil S7’eren helt sikkert overgå S6’erens salg. Det ser ud til, at Samsung har fundet den rigtige formel for en high-end mobil med den rigtige blanding af design og kraft,” er meldingen fra 3 Danmark.

TDC er også godt tilfredse med forslaget af S7.

– “Vi har et rigtig godt presalg af Galaxy S7. Det overstiger S6, så vi har generelt store forventninger til salget. At vi samtidig kan tilbyde Samsungs VR-brille med i købet uden beregning, gør ikke interessen mindre,” fortæller TDC til MereMobil.dk.

Galaxy S7-modellerne får salgsstart fredag den 11. marts 2016, men kan forudbestilles allerede nu.

 – Forudbestil Galaxy S7’erne og få den før tid

Også hos Telenor er armene over hovedet over de nye topmodeller fra Samsung.

– “Forsalget af Galaxy S7 går rigtig godt på begge modeller, og det tyder på, at salget af S7 bliver større en salget af S6,” lyder det fra Telenor til MereMobil.dk.

 – Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge – det koster de

Første kig på Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Mere til historien

Køber du en af Samsung Galaxy S7-modellerne inden den 10. marts 2016, så får du et gratis Samsung Gear VR med i købet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer