Danskerne er på forhånd vilde med Galaxy S7’erne

Danskerne er indtil videre vilde med de nye Samsung-modeller Galaxy S7 og S7 Edge. Forsalget tyder på en varm velkomst.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: Samsung)

Det er kun lidt over en uge siden, at Samsung offentliggjorde dette forårs toptelefoner – modellerne Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge, men forsalget startede med det samme rundt i verden. Og danskerne har indtil nu givet produkterne en varm velkomst.

 – Officielt: Alt om de nye Galaxy S7 modeller fra Samsung

– ”Forsalget af Samsung Galaxy S7 og S7 Edge går rigtig godt. Kunderne har taget rigtig godt imod de nye modeller, som ser ud til at overgå sidste års udgivelse, når man ser på salget. Som noget helt nyt får man også en Virtual Reality-brille (Gear VR) med i købet, når man forudbestiller sin S7 eller S7 Edge, og sammen med det hamrende flotte design og kraftige specifikationer er det noget, som rigtig mange finder interessant ved dette års pre-sale,” lyder det fra Telia Danmark til MereMobil.dk.

Det er ikke kun Telia, som oplever en stor interesse og efterspørgsel efter de nye produkter. Også teleselskabet 3 og TDC vurderer, at de nye telefoner fra Samsung kan blive en større salgssucces end forgængeren.

– ”Forsalget af S7 går faktisk rigtig godt. Det har allerede oversteget vores pre-sale salg ifm. S6’eren. Hvis den tendens fortsætter, vil S7’eren helt sikkert overgå S6’erens salg. Det ser ud til, at Samsung har fundet den rigtige formel for en high-end mobil med den rigtige blanding af design og kraft,” er meldingen fra 3 Danmark.

TDC er også godt tilfredse med forslaget af S7.

– “Vi har et rigtig godt presalg af Galaxy S7. Det overstiger S6, så vi har generelt store forventninger til salget. At vi samtidig kan tilbyde Samsungs VR-brille med i købet uden beregning, gør ikke interessen mindre,” fortæller TDC til MereMobil.dk.

Galaxy S7-modellerne får salgsstart fredag den 11. marts 2016, men kan forudbestilles allerede nu.

 – Forudbestil Galaxy S7’erne og få den før tid

Også hos Telenor er armene over hovedet over de nye topmodeller fra Samsung.

– “Forsalget af Galaxy S7 går rigtig godt på begge modeller, og det tyder på, at salget af S7 bliver større en salget af S6,” lyder det fra Telenor til MereMobil.dk.

 – Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge – det koster de

Første kig på Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Mere til historien

Køber du en af Samsung Galaxy S7-modellerne inden den 10. marts 2016, så får du et gratis Samsung Gear VR med i købet.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram