Denne uges mobilnyheder – uge 9

0

UGE 9: Det bedste netværk i Danmark er kåret, og så er forårskollektionen af nye smartphones klar. Se hvilke telefoner, der lander i butikkerne i marts.

Ugens nyhederDer er mindre end en uge til de to nye Samsung-telefoner kommer i butikkerne, men det meldes fra både danske og udenlandske forhandlere, at forsalget af de to telefoner går rigtigt godt.

MereMobil.dk har set nærmere på, hvor hurtigt forgængeren faldt i pris, så hvis du er lidt tålmodig kan der være penge at spare på Galaxy S7-modellerne.

Det bedste netværk i Danmark er blevet kåret igen, og det er TDC, som endnu engang ender på førstepladsen foran 3, Telia og Telenor. Og nu vi er ved netværk, så har 3’s kunder fået markant bedre dækning, da teleselskabet 3 har indgået en roamingaftale med Telia og deres 3G-netværk i stedet for TDC og deres 2G-netværk.

Rygterne omkring den kommende 4-tommer iPhone fortsætter og de nyeste går på, at den i stedet for iPhone 5SE vil få navnet iPhone SE. Grunden skulle eftersigende være, at mobilkøberne så ikke vil være forvirret over nummeret.

Du kan se hvilke mobiltelefoner, som lander i butikkerne i marts måned her. Vi har også lavet en hitliste over de mest solgte telefoner i februar.

Ugens mobilnyheder – uge 9 2016

  1. 3’s kunder har fået markant bedre dækning
  2. Galaxy S7: Så hurtigt vil Samsungs topmodeller falde i pris
  3. iPhone 5SE skifter navn igen igen – iPhone SE
  4. Netflix film og serier sendes fra Danmark
  5. Top 10: De mest solgte mobiler i februar
  6. Danskerne er på forhånd vilde med Galaxy S7’erne
  7. iPhone 5SE afsløres måske 22. marts
  8. Vred Tim Cook giver FBI fingeren
  9. Ikke dual-SIM på Galaxy S7 i Danmark
  10. TDC har det bedste netværk – igen igen

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer