Denne uges mobilnyheder – uge 6

0

UGE 6: Valentinesdag og vinterferien står for døren, men det gør et af årets højdepunkter i mobilbranchen også. Få her overblikket over den forgangne uges mobilnyheder.

Ugens nyhederDer er mange, som måske netop nu har vinterferie i denne uge (uge 7), men MereMobil.dk holder ikke vinterferie. Vi har her lidt senere end normalt fået samlet den forgangne uges mobilnyheder i ugens overblik

En af historierne fra den seneste uge har været omkring Lumia 650 fra Microsoft, hvor et rygte var klar med billeder og lanceringsdato. Hvilket har vist sig at holde stik, da Microsoft netop i dag (15. februar 2016) har offentliggjort deres Lumia 650. Det sker altså netop inden Mobile World Congress og lanceringen er sket som en “soft-launch”. Microsoft har nemlig blot udsendt en pressemeddelelse omkring den nye smartphone. Du kan læse om den i linket herunder.

Microsoft Lumia 650 – her er den

Derudover har den seneste uge også omhandlet Apple og den meget omtalte ”error 53”, som altså forekommer hvis man får foretaget en uautoriseret reparation af iPhone, hvor f.eks. Touch ID-sensoren udskiftes. Apple har bekræftet at det er korrekt, at de spærrer telefonen ved udskiftning af denne del.

Vi har også set nærmere på, hvilke danskudviklede applikationer, der egentlig er de mest benyttede applikationer. Du vil formentlig blive overrasket over, hvor stor forskellen er i top 10. En af de mest benyttede danske apps er netop kommet i en redesignet version til Android.

 – Android-brugere får redesignet DBA-app

Du har også kunne læse, hvordan du er stillet, hvis du har købt og betalt en smartphone, som forsvinder i posten.

Den forgangne uge bød desuden på testen af Huawei Mate 8, der er en fantastisk storskærmstelefon og testen af Samsung Galaxy A5 (2016), som virker til at være et sjusket produkt fra verdens største mobilproducent.

Herunder finder du listen med de 10 historier som du absolut ikke bør springe over, findes herunder.

Og rigtig god ferie til alle jer, som har ferie. Og husk der fra søndag den 21. februar er Mobile World Congress, hvilket MereMobil.dk selvfølgelig dækker.

Ugens mobilnyheder – uge 6 2016

  1. TEST: Huawei Mate 8 – fantastisk storskærmstelefon
  2. Apple: Ja, vi spærrer din iPhone ved uautoriseret reparation
  3. TDC drøner fra konkurrenterne – men 3 overrasker på 4G
  4. Her er de mest benyttede danske apps
  5. Hvem betaler når smartphonen forsvinder i posten?
  6. TEST: Samsung Galaxy A5 (2016) – sjusket og for ringe
  7. Derfor skal du slukke for Wi-Fi i to dage
  8. Galaxy S7 lækket på de første rigtige billeder
  9. Ekspert: Derfor spærrer Apple din iPhone
  10. Microsoft på vej med Lumia 650 – se billeder og lanceringsdato

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer