Android-brugere får redesignet DBA-app

0

DBA er klar med en ny optimeret applikation til Android-brugere, som er optimeret på baggrund af brugernes forespørgsler.

Screenshots fra DBA's redesignede Android-applikation
Screenshots fra DBA’s redesignede Android-applikation

En af danskernes mest brugte applikation er på vej i en redesignet version til Android-brugere. Det er DBA, som ifølge FDIM, er den tredjemest besøgte applikation – kun overgået af TV 2’s Nyhedscenter og TV TID, at der relanceres i en optimeres version, der er baseret på brugernes forespørgsler.

 – DBA – sælg og køb brugt fra din iPad

Den nye version kommer med større og bedre billeder, samt et generelt løft af det grafiske udtryk.

DBA oplyser, at det er mobilen som 60 procent af deres besøg kommer fra. Og danskerne bruger også lang tid på, at kigge rundt i DBA-applikationen. Faktisk er det den applikation, som danskerne bruger næstmest tid på kun overgået af BilBasen. Det viser tal fra FDIM’s topliste.

 – TIP: Tjek disse 5 ting før du køber en brugt iPhone

Brugerne er blevet hørt i forbindelse med den redesignede applikation. Det er derfor brugernes ønsker, som er forsøgt mødt i opdateringen. DBA har blandt andet gjort det nemmere at gennemse og filtrere i annoncer i søgeresultatet.  Ligesom der også er kommet et nyt galleri-view, hvilket giver både køber og sælger mulighed for, at få vist varerne bedre frem.

Den nye version giver også brugerne mulighed for, at se hvad folk i lokalområdet har til salg. Her er måske fundet lidt inspiration i ReShopper-applikationen, der henvender sig til børnefamilierne.

 – Dansk secondhand-app satser på udlandet

– ”Vores app har fået en nyt og mere visuelt tiltalende grafisk udtryk. Vi er stolte af, at vi nu kan imødekomme en stor efterspørgsel blandt vores mange Android-brugere om større billeder på produkterne, der jo er ganske centrale på en markedsplads som DBA. Vi har taget det bedste fra vores iOS-app og krydret det med, hvad Android-brugere forventer af en app – og så har vi naturligvis også sørget for at inkorporere alle DBAs populære features i appen,” fortæller Silas Mortensen fra eBay Danmark.

Du kan allerede nu opdaterer din DBA applikation til den nyeste version, hvis du har DBA applikationen installeret på din Android-enhed – eller downloade den gratis i Google Play Store.

Mere til historien

En under søgelse, som analysefirmaet YouGov har lavet for DBA, viser at der er 68 procent af danskerne, som overvejer at købe ting brugt frem for fra nyt, mens 41 procent køber og sælger ting på DBA. Nogle af DBA’s konkurrenter er Gul&Gratis, ReShopper og diverse Facebook køb- og salgsgrupper.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer