Android-brugere får redesignet DBA-app

DBA er klar med en ny optimeret applikation til Android-brugere, som er optimeret på baggrund af brugernes forespørgsler.

Screenshots fra DBA's redesignede Android-applikation

Screenshots fra DBA’s redesignede Android-applikation

En af danskernes mest brugte applikation er på vej i en redesignet version til Android-brugere. Det er DBA, som ifølge FDIM, er den tredjemest besøgte applikation – kun overgået af TV 2’s Nyhedscenter og TV TID, at der relanceres i en optimeres version, der er baseret på brugernes forespørgsler.

 – DBA – sælg og køb brugt fra din iPad

Den nye version kommer med større og bedre billeder, samt et generelt løft af det grafiske udtryk.

DBA oplyser, at det er mobilen som 60 procent af deres besøg kommer fra. Og danskerne bruger også lang tid på, at kigge rundt i DBA-applikationen. Faktisk er det den applikation, som danskerne bruger næstmest tid på kun overgået af BilBasen. Det viser tal fra FDIM’s topliste.

 – TIP: Tjek disse 5 ting før du køber en brugt iPhone

Brugerne er blevet hørt i forbindelse med den redesignede applikation. Det er derfor brugernes ønsker, som er forsøgt mødt i opdateringen. DBA har blandt andet gjort det nemmere at gennemse og filtrere i annoncer i søgeresultatet.  Ligesom der også er kommet et nyt galleri-view, hvilket giver både køber og sælger mulighed for, at få vist varerne bedre frem.

Den nye version giver også brugerne mulighed for, at se hvad folk i lokalområdet har til salg. Her er måske fundet lidt inspiration i ReShopper-applikationen, der henvender sig til børnefamilierne.

 – Dansk secondhand-app satser på udlandet

– ”Vores app har fået en nyt og mere visuelt tiltalende grafisk udtryk. Vi er stolte af, at vi nu kan imødekomme en stor efterspørgsel blandt vores mange Android-brugere om større billeder på produkterne, der jo er ganske centrale på en markedsplads som DBA. Vi har taget det bedste fra vores iOS-app og krydret det med, hvad Android-brugere forventer af en app – og så har vi naturligvis også sørget for at inkorporere alle DBAs populære features i appen,” fortæller Silas Mortensen fra eBay Danmark.

Du kan allerede nu opdaterer din DBA applikation til den nyeste version, hvis du har DBA applikationen installeret på din Android-enhed – eller downloade den gratis i Google Play Store.

Mere til historien

En under søgelse, som analysefirmaet YouGov har lavet for DBA, viser at der er 68 procent af danskerne, som overvejer at købe ting brugt frem for fra nyt, mens 41 procent køber og sælger ting på DBA. Nogle af DBA’s konkurrenter er Gul&Gratis, ReShopper og diverse Facebook køb- og salgsgrupper.

Skatteapp er klar – får du et skattesmæk?

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
DR opdeler Ramasjang i 3 selvstændige apps

Den populære Ramasjang-app fra DR deles nu op i tre selvstændige apps.

(mere…)
Igen relevant: Tjek el-priserne på telefonen

TIP: Se dagspriserne på el. Der er penge at spare, hvis du kan planlægge dit brug af strøm.

(mere…)
Fortnite kommer tilbage på iPhone – men det bliver dyrt

Sideloading af apps på iPhone og iPad bliver dyrt – en millionomkostning for udgiverne.

(mere…)
Styrelse gentager fadæse med den digitale version af Sundhedskortet

Trods forbud fra Datatilsynet har Digitaliseringsstyrelsen indsamlet personoplysninger, som ikke måtte hentes.

(mere…)
5 gode grunde til at undgå apps på dit smart-tv

GUIDE: Dit smart-tv er slet ikke så smart, som du tror. Her er 5 grunde til, at fravælge apps på selve tv-skærmen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram