Galaxy S7 lækket på de første rigtige billeder

3

Se de første rigtige fotos af Galaxy S7-modeller. Billederne er lækket før præsentationen.

Læk af Samsung Galaxy S7 Edge
Læk af Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 ventes snart at blive præsenteret for offentligheden. Det vil ske ved en event på Mobile World Congress (MWC) i Barcelona den 21. februar 2016, forlyder det.

Men ingen stor produktpræsentation uden rygter og læks forud for eventen.

Billederne i denne artikel skulle stamme fra Vietnam. De viser Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Om de er troværdige må du selv vurdere. Umiddelbart er bagsiden kurvet, men desværre ser det ud til, at bagsiden er i plastik. Nu skal vi jo ikke drage forhastede konklusioner, da det nok er prototyper billederne viser.

Metalrammen er dog let at spotte på billederne. Der tales i øvrigt om metalramme i magnesium frem for aluminium. Det ses også at kameraet umiddelbart ikke stikker så langt ud som på S6-modellerne.

Ifølge rygterne kommer Galaxy S7 til salg i Vietnam den 18. marts 2016. Altså en uge senere end 11. marts der er sat som datoen for Europa.

Rygte: Galaxy S7 kommer i fire versioner

Læk af Samsung Galaxy S7
Læk af Samsung Galaxy S7

Et billede der skulle vise Samsung Galaxy S7 Edge afslører en benchmarkmåling på Antutu omkring 134.704 point. Til sammenligning har vi fornyligt målt 91.215 point på Huawei Mate 8, som er det device vi hidtil har testet, der scorer det højeste pointantal i Antutu.

Batterimæssigt skulle der også være nogle forbedringer på Galaxy S7-serien. Der tales om opladning fra 0 til 80 procent på blot 30 minutter. Kameraet i de kommende S7-modeller er på 12 megapixels (f/1.7). Producenten af sensoren skulle være Britecell.

Hvad tænker du. Tror du billeder er ægte?

Galaxy S6 Edge er Årets Mobil 2015

Mere til historien

Det er kun godt otte dage siden, at et par pressebilleder af Galaxy S7’erne blev lækket. Se pressebillederne af Galaxy S7 her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer