@Evleaks: Samsung Galaxy S7 kommer i fire versioner

2

Den populære Twitter-bruger @Evleaks mener, at Galaxy S7 vil komme i fire forskellige versioner og ikke kun tre, som tidligere rygter har antydet.

Skærmbillede 2015-12-16 13.11.25Der var engang, hvor Twitter-brugeren @Evleaks rygter mere eller mindre stemte 100 procent overens med producenternes produkter, og Evleaks var på forkant med dem – gang på gang.

Og selvom der er stille omkring Evleaks i forhold til tidligere, så er han klar med et nyt læk. Han mener nemlig, at Galaxy S7 fra Samsung kommer i fire forskellige versioner og altså ikke ”kun” tre, som flere rygter tidligere har antydet.

 – Hvem er @Evleaks?

De fire versioner skulle, ifølge Evleaks, være: Galaxy S7, Galaxy S7 Plus, Galaxy S7 Edge og Galaxy S7 Edge Plus.

Helt overraskende er det måske ikke, da Samsung allerede har tre versioner af deres nuværende flagskibsmodel Galaxy S6 på markedet – nemlig Galaxy S6, Galaxy S6 Edge og Galaxy S6 Edge+.

Det ventes, at Samsung vil afsløre Galaxy S7-modellerne enten lige inden eller til Mobile World Congress 2016, som løber af staben i februar måned.

 – HTC One M9 er lækket – Evleaks er tilbage

Samsung har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring Galaxy S7 eller andre fremtidige produkter.

Mere til historien

Samsung Danmark har netop oplyst, at salgsstarten for deres nye kæmpetablet, Galaxy View, er blevet udskudt til starten af 2016.

Læs også:
Nyt om Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Plus
Samsung Galaxy S7 bliver imponerende hurtig
Samsung Galaxy S7 får måske “3D Touch” – ClearForce

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer